Montez Cablu Jack pe casetofon Clio TUNER LIST, Montez Cablu Jack pe casetofon Clio TUNER LIST
![]() ![]() |
Montez Cablu Jack pe casetofon Clio TUNER LIST, Montez Cablu Jack pe casetofon Clio TUNER LIST
onici_alex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 7 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003
- B 20
|
|||
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
pentru radio cd tuner list nu se poate face aceasta modificare?
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
onici_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 7 July 08 From: Bucuresti ![]() |
am un prieten care are facuta modificarea asta pe un radio cd tuner list, o sa vorbesc cu el si te anunt.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003
- B 20
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Salut,poti pune o poza cu produsul finit? Mufa are si rol de incarcare a bateriei player-ului sau doar de redare sunet?
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
onici_alex |
![]()
|
produsul finit este exact ca in prima poza, eu am tras cablul prin spatele bordului in jos si iese prin zona brichetei. mufa este doar pentru reincarcare.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003
- B 20
|
|
onici_alex |
![]()
|
scuze....mufa este doar pentru intrare audio nu pentru incarcare
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003
- B 20
|
|
alyn71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 August 09 ![]() |
Cat dureaza sa montezi cablul? poti sa faci si seara?
|
--------------------
Renault
Clio
2003 / expression
|
|
onici_alex |
![]()
|
scuze de intarziere. am fost plecat din Bucuresti. Se poate face si seara sau in weekend ne intalnim in zona obor-universitate dai aparatul si in 1-2 ore il ai inapoi cu cablul montat.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003
- B 20
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
pana la urma se poate face si pe cd player tuner list ?
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
onici_alex |
![]()
|
din cate am inteles se poate face. numai ca eu nu am avut ocazia sa fac unul.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003
- B 20
|
|
onici_alex |
![]()
|
am facut rost zilele trecute de un RCD Tuner List si nu merge facuta aceasta adaptare. de fapt cred ca este singurul la care nu merge facuta aceasta modificare.
deci anuntul ramane valabil doar pentru casetofon. multumesc |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003
- B 20
|
|
onici_alex |
![]()
|
montarea cablului dureaza cam doua ore cu tot cu testare.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003
- B 20
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 15:57 |