DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Dacia 1310 Li, Cumparata de noua in mai 2000, 2900 RON

nambanidealtceva
post 30 Mar 2010, 08:48
Post #1

Pe volan din 96

Group: Members
From: B U C U R E S T I

Este masina din semnatura, cam 115 mii km are.
Are ITP pana in iulie si vigneta pe inca vreo 7 luni.
Este in stare de functionare, motorul merge perfect, catalizator schimbat anul trecut, schimbat amortizoare, arcuri bucsi pe fata, schimbat arcuri spate, schimbat cilindri frana spate + saboti. Are cauciucuri de iarna relativ noi.
Nu are gauri, nu are probleme mari de rugina - aici trebuie vazuta si fiecare sa aprecieze ce si cum, mai ales ca vopseaua e originala (am schimbat numai doua portiere pe stanga).
A fost lovita in fata in urma cu 6 ani (capota, bara, s-a indoit si traversa de sub radiator dar lonjeroanele au fost intacte) si reparata prost (nu in service) - de afara nu se vede cine stie ce, am trecut ITP-urile pe bune.
Scaunele din fata sunt de Renault 25 (mai am un scaun original de dacie in stare perfecta, se stricase scaunul soferului).
Are montata alarma Viper (nu ca ar conta foarte mult...).
O vand pentru ca o tin degeaba de un an de zile si prefer sa o cumpere cineva care are nevoie de ea si e mai pasionat din fire - pentru RABLA se gasesc alte vechituri. Nu vreau discutii de genul - da vreau si aia da imi trebuie si nu stiu ce. Singurul lucru discutabil este pretul, si este in functie de cine o cumpara si de intentiile sale. Totusi, nu o dau chiar de pomana.
Masina poate fi vazuta seara in zona Mosilor - Bucuresti.
Voi reveni cat mai repede cu poze.
Daca e cineva nerabdator, nr. meu de tel este 0722625068 - Gil

--------------------
Citroen C4 1.6 16V, 2005, vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
samir
post 30 Mar 2010, 10:33
Post #2

Membru incepator

Group: Members

salut, poti sa pui niste poze cu ea? interior - exterior - motor ?

--------------------
reno 1.4 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 18:42
Forum Renault