o intrebare, despre suspendare
![]() ![]() ![]() |
o intrebare, despre suspendare
vionik |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 9 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault 5
renault 19
1994 1,8 litri
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Răspunsul îl găsești în bara ta de warn-uri, de sub avatar. Dă click cu mouse-ul acolo și ai să vezi de ce. În plus, ținând cont că marea majoritate a warn-urilor tale sunt de la bursă, citește regulile specifice de acolo.
P.S. Avatar n-ai. Bara e aia de sub "Înregistrat: 9 May 09". This post has been edited by DragosP: 10 Apr 2010, 15:19 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Majoritatea sunt pentru postarea de anunturi in arii tehnice si nerespectarea regulamentului de la bursa.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Si eu am primit 20% warn. Pt o incalcare a regulamentului 20%? Ca parca o data s-a intamplat. Ce se intampla la 100%? Merci anticipat pt. un eventual raspuns.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
pana la a ajunge la 100 o sa tot primesti suspendari din ce in ce mai lungi .. la 100 devii suspendat permanent.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(CRY 79 @ 8 Aug 2010, 16:59) Cât tupeu poți să ai! Cât tupeu nene! Numai pe un topic de al tău dacă te uiți găsești motive pentru a umple o pagină întreagă de warn-log-uri. BTW, pentru up-uri repetate și pentru depășirea nivelului de 40% warn, tocmai ce te-ai ales cu o pauză de studiu și aprofundare reglement de 6 zile. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:25 |