Indicatoare, :( releu
![]() ![]() ![]() |
Indicatoare, :( releu
Kendo12 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Supernova
Clima
2002
- B-14-FLI
|
|||
pmv_marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 30 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Aceiasi problema am avut-o si eu dar la mine semnalizau si becurile din plafon.
Problema la mine a fost din tabloul de sigurante de langa volan. A fost ceva in scurt. Am rezolvat problema la: [...] Moderator edit: Este interzisa postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. |
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pentru auto pana in 15.februarie.2002 sau dupa 15 februarie 2002.
-siguranta F06 (15A) = bricheta, ceas, tablou bord (martor antidemaraj), plafoniera dreapta fata, UCE antiintruziune, martor antiintruziune, priza diagnoza -siguranta F08 (20A) = dezaburire luneta (ante-penultima siguaranta, cum te uiti de sus in jos la sigurantele din interior) -siguranta F05 (5A) = lumini pozitie fata/spate, iluminare: comutatoare, tablou bord, comanda climatizare, cutie acte, bricheta, scrumiera, radio. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Kendo12 |
![]()
|
Salut,mi-a fost de mare ajutor cu sigurantele.am rezolvat;din fericire s-au aprins toate luminile dupa ce am schimbat siguranta f 05 (20 A) ;Nu am rezolvat cu dezaburire luneta;Am schimba releu,am schimbat siguranta care se arsese ieri;nu mi se aprinde pe bord indicatorul de dezaburire,in schimb releu se incalzeste fara sa-l folosesc;de aceea l-am scos ca sa nu am am probleme.;Pe vechea siguranta de la dezaburire am gasit o litza care era de jur impreujurul lamelelor aproape de plastic,oare ca sa faca masa?e normal sa gasesc asa?.multumesc inca odata pt ajutor ! !
|
--------------------
Dacia Supernova
Clima
2002
- B-14-FLI
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
NU, nu este normal sa fie siguranta cu lita. Schimba siguranta respectiva, sa nu risti sa arzi altceva. Gasesti la piese auto seturi de sigurante de 5,10,15,20 A... etc.
Siguranta F05 este de 5A nu de 20 ! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Kendo12 |
![]()
|
Salut,am schimbat siguranta insa nu mai merge;se aude doar click acela cand apasa pe buton dar pe bord nu se aprinde indicatorul;deci cred ca e ceva mai greu;cred ca am ars ceva mai important;
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Clima
2002
- B-14-FLI
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Da, s-a ars martorul din bord.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(Kendo12 @ 16 Apr 2010, 17:46) Salut,am schimbat siguranta insa nu mai merge;se aude doar click acela cand apasa pe buton dar pe bord nu se aprinde indicatorul;deci cred ca e ceva mai greu;cred ca am ars ceva mai important; ![]() verifica cu o lampa de control plusul de la dezaburire sa fi sigur ca primeste curent. in felul acesta elimini toate cauzele, si va ramane valabil doar martorul ars. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:35 |