Presiune rezervor benzina la Dacie cu injectie, presiune rezervor benzina
![]() ![]() ![]() |
Presiune rezervor benzina la Dacie cu injectie, presiune rezervor benzina
coraco |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
Break
2003 Break
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e normal sa faca ceva presiune...dar la tine nu cumva se strange? ca si atunci fasaie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
Si la mine mai patesc, a mea e carburatie si cred ca nu mai elimina presiunea pe la gaura cheii de la buson. Acum trebuie sa vezi daca tie iti face presiune sau depresiune. Oricum daca iti face depresiune la un drum lung ar trebui sa se opreasca motorul din cauza vidului
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
A mea nu face nimic dar intr-un timp imi mirosea a benzina in porbagaj . Am dat jos acel scut de metal din porbaj si am gasit acolo un teu de plastic rupt in care venea un furtun din rezervor si ducea la un fel de supapa aproape de busonul de alimentare , verifica si pe acolo s-au mai bine intreaba in topicul dedicat daciilor pe injectie poate a mai avut careva astfel de problema si a rezolvat-o .Bafta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
coraco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 April 10 ![]() |
Va multumesc pentru sfaturi
|
--------------------
Dacia 1310
Break
2003 Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:43 |