rulmenti amortizor
![]() ![]() ![]() |
rulmenti amortizor
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Rulment amortizor cod 60 01 541 678 = 20 lei bucata in vitan. Trebuie sa scoti amortizoarele si sa folosesti o presa. Rulmentii sunt cei din cutiutele albastre. In stanga se vede rulmentul scos din cutie.
Attached thumbnail(s) 123.jpg ( Size: 180.71k ) Number of downloads: 873 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
aham deci acolo e flansa + rulmentul..sa dau o fuga zilele astea. Ms
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu este nici o flansa. In cutia mare este burduful de la planetara. Pe cutiuta mica din stanga este RULMENTUL si atat. Flansa este alta piesa si costa 70/buc originala.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gabilungu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 12 January 10 ![]() |
Si la a mea dsn aveam niste zgomote teribile cand treceam peste denivelari.
Am primit tot felul de sfaturi, de la telescoape terminate, bucse distruse pana la arc rupt. S-a dovedit a fi de la flansa asta, numita si rulment. Sora mea are o skoda fabia cu aceeasi problema si in service i-a spus ca trebuie uns cu ceva si dispare. Am zis ca poate o sa tina si la mine... Am ridicat masian pe cric si intr-adevar am putut vedea flansa asta ruginita, probabil de la mersul prin sare de asta iarna (nu e protejata in nici un fel ca la alte masini). Am cumparat un spray cu un ulei special pentru lanturi ce contine si un oarece adeziv, adica persista mai mult pe suprafata unde e dat. Si se pare ca s-a rezolvat... E din nou liniste in masina. |
--------------------
dacia / nissan
supernova / qashqai
2002 Confort /2010 Acenta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:33 |