Duster vs. Noroi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duster vs. Noroi
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
De-aia e bine tot timpul sa-ti cumperi 2 dustere, ramai cu unul, te scoti cu celalalt
![]() lasand gluma la o parte, poti sa ai si mama tractiunii integrale, daca nu ai cauciucuri de offroad nu faci nimic. nu stiu cate SUV-uri ar fi trecut pe acolo |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Stiu pe cineva care a trecut cu loganul peste ceva asemanator.
This post has been edited by fost membru: 26 Apr 2010, 08:00 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Si eu trec cu berlina , vin lansat cu vreo 69 km/h si trec , nu stiu ce mai ramane din masina da trec
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
![]() "....... Chiar nu am gandit, minte de loganist, am zis ca daca au trecut altii am sa trec si eu. Ca sa nu raman impotmolit urma sa merg pe urmele celor ce trecusera pe acolo, am dat in spate cam 5 metri, mi-am luat volta, mama ei de mocirla, am zvacnit inainte , acum cand povestesc, ma gandesc cat de tantalau am fost. Masina a intrat pe urmele de dinainte dar nu atingeau rotile, noroc cu volta care mi-am luat-o, cand am simtit ca pierd aderenta,am tras putin dreapta si a prins ceva sub roti, banuiesc ca a sapat. Am trecut pana la urma, masina cu 3 adulti si un copil. Dupa ce am trecut, am oprit, am coborat, am privit, masina a mers pe burta, iar cu puntea spate a "nivelat" noroiul , parca era ras, m-am uitat sub masina, se vedea mult noroi pe puntea spate, si aripile aveau ceva noroi in ele. Am plecat, haraia ceva, la asfalt am oprit, m-am uitat mai atent, se smulse-se cablul de frana de mana de pe pozitie. Am mers incet, cu 30 cu avariile puse, la primul service din oras am oprit, Nu avea nimic,doar cablul l-au prins. Atunci am descoperit ca avem rezervor de plastic. " This post has been edited by fost membru: 26 Apr 2010, 00:15 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Dezamagitor
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
cristi_ubs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 17 January 06 ![]() |
Se poate intampla si la case mai mari nu mai fiti carcotasi.Acum mai conteaza si factori ca pneurile, soferul, etc.Treaba cu Dusteru' seamana un pic cu proverbul " un sut in fund, un pas inainte"!!!
|
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2007 / 13.02.2007
- B 60 FTW
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Femeie la volan, banuiesc ca a oprit in mijlocul mlastinii in loc sa fi accelerat imediat ce a intrat.
|
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Tot romanu se crede cu tancul daca si-a luat un 4x4 si a vazut transformers.....masina nu are gume pt asa ceva..soferul nu le are cu mersul in aceste conditii....rezultatul se vede in clip....masina nu are pic de vina....
|
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
soferul din duster e cam paralel cu fenomenul 4x4 iar de cauciucurile de pe masina nu mai zic nimic. Dusterul vine cu cauciucuri de strada si sunt sigur ca baietii nu s-au chinuit sa le schimbe pentru acel test. Masina are un comportament decent in offroad.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Chiar ma gandeam cand or sa apara astfel de clipuri... isi ia romanu` duster si intra cu el in ditai maldaru de namol cu gume de strada si se asteapta ca masina sa mearga ca pe asfalt. Am avut placerea de a testa dusterul prin niste hartoape de daca le vedeai ziceai ca pe acolo doar cu tractoru poti trece. Am trecut cu dusterul prin ele foarte elegant evident cu indicatiile specifice date de un cunoscator. In noroiul ala din clip si cu gume de strada nici cu :humerul" nu ieseai.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
O masina e la fel de buna ca soferul care o conduce, cele doua clipuri dovedesc asta clar.
In cazut Duster avem o leguma la volan. |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
te asigur ca un hummmmmmer se ducea la fund si nici ca-l mai scoteai de acolo. Matahala aia nu este un orv.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
dusterul e bun, dar fara niste anvelope bfgoodrich de offroad nu m-as baga in namolul in care s-a bagat nenea.. sau daca tot te bagi... nu mai opresti pana ai iesit, daca totusi te impotmolesti dai cu spatele nu te mai chinui cu fata...daca nu merge cu spatele. The end
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Eu cu kangoo-ul am trecut noroaie ca cel din primul clip cu anvelopele all-season de fabrica, michelin synchrone 4x4. Bune anvelope, au un profil destul de adanc, bun cam pe orice tip de suprafata.
Probabil ca dusterul s-a blocat din cauza anvelopelor de strada + lipsa de momentum la intrarea in noroi + o eventuala lipsa de experienta a soferului care a lipit pedala de acceleratie de podea. Oricum, veleitati offroad are masinuta, imi place foarte mult, doar ca pretul e foarte mare pentru varianta 4x4 diesel. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Fara cauciucuri off road poti sa ai si mama tractiunii inegrale ca tot nu iesi. La fel si pe zapada.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Normal, cine iti asigura aderenta?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 13:37 |