Placute de frana, Ce marca
![]() ![]() ![]() |
Placute de frana, Ce marca
jacoby |
![]() ![]()
|
||
![]() Old member Group: Members Posts: 40 Joined: 5 September 02 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova
GTi 2000
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Textar. Scartaie ce-i drept dar franeaza rezonabil. Nu am avut nici o problema cu ele. Singurul inconvenient e ca sunt scumpe (800k setul pt SLZ/DSN)
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ferodo!why?first name in brakes!:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jacoby @ 24 Apr 2005, 12:10) Cred ca este un sondaj folositor, experientele unora ii pot ajuta pe altii sa-si faca o parere si sa scuteasca timp (nu neaparat bani ![]() V-as ruga sa raspundeti din experienta in urma utilizarii. Aceste marci produc modele pentru Dacia. As face o clasificare in opinia mea, dar pentru a nu influenta votul spun doar ca pe locul 2 s-ar afla cele ne-ecologice(cu azbest) de Fermit(Rm.-Sarat) dar care nu se mai produc din 2000!... ![]() Eu mi-am pus in iulie, din astea se mai fabrica. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Brembo sau EBC de ce nu apar in sondaj?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
jacoby |
![]()
|
![]() Old member Group: Members Posts: 40 Joined: 5 September 02 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 14 Dec 2005, 17:35) Desi un pic cu intarziere, iti raspund ca initiator al acestuia(ca doar mie imi era adresata intrebarea..): motivul e simplu, despre acesti producatori am stiut cu siguranta cand i-am pus acolo ca fac modele pentru Dacia(vezi numele sectiunii), deci ar fi venit raspunsuri din experienta directa.. Daca ai informatii si despre alte nume, chiar m-ar interesa!.. Toata cele bune! |
--------------------
DACIA
Nova
GTi 2000
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
FERODO.Pt ca dupa cele de uzina si inca un set,am si eu liniste in masina,nu se mai aude nimic cand franez si parca tine si mai bine.Si pt ca sunt si mult mai acceptabile la pret.Astept sa vad cati km o sa duca.Cele de uzina au tinut 11500,iar celelalte 8500.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
FERODO este un nume mare in consumabile pentru sistemul de franare.
|
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
BOSCH
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
FERODO
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ferodo
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:31 |