probleme, cand iau stanga imi bate ceva
![]() ![]() ![]() |
probleme, cand iau stanga imi bate ceva
bodytzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|||
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
cum suna bataia? poate fi planetara.
This post has been edited by pirvumark: 30 Apr 2010, 11:35 |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
planetarele sunt aproape noi,au 4 luni de zile si au fost cumparate de la dacia,cele mai scumpe pe care le-am gasit...
daca era planetara nu batea si cand luam dreapta de volan?....se aude bataia doar cand iau stanga si e drumul oarecum denivelat...daca merg pe drum bun nu bate....si am incercat si altfel...frana de mana trasa,maxim stanga si i`am dat tare si nu bate.... This post has been edited by bodytzu: 30 Apr 2010, 12:11 |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
alexandrusava93 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 April 10 ![]() |
cand iei stanga de volan - masina se lasa in dreapta .. cred ca pe acea parte ai si bataia - SIGUR e planetara de vina ....
cand iei dreapta se apleaca masina in stanga si de aceea nu bate ![]() |
--------------------
Dacia/Opel Astra
1.4/ 1.7
GPL 1989 / TDi 2001
- BZ 27 CEZ / BZ06JDL in femei & in franele de dacie NICIODATA sa nu aveti incredere ;))
|
|
bodytzu |
![]()
|
am scris clar,ca bate numai pe drum denivelat si mai atre prin gropi chiar daca e volanul drept
|
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
DACIA(the romanian dream) |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 April 09 ![]() |
am avut si eu o problema de genu asta, adica indiferent cat ii dadeam de tare nu batea nimic , dar cand o luam la stanga imi batea la roata din dreapta si la mine a fost de la rulmenti(imi lipseau cateva bile)si cand am schimbat am schimbat fuzeta cu totu ca era si discul un pic mai mancat si s-a rezolvat
bafta |
--------------------
DACIA
1310
1986
- DJ 29 MKC
|
|
bodytzu |
![]()
|
mersi pentru sfat....cu toate ca toata articulatia e noua,as prefera sa nu fie rulmentul ...
|
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
salta rotile pe rand pe cric si verifica articulatiile..trage de roata sus-jos, dreapta stanga si impinge-o inspre fata masinii si inspre spate(mai e un topic cu asta pe aici)....
trage frana de mana inainte, sa nu cada masina pe tine |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bodytzu |
![]()
|
da...mersi...raman dator .
nu auzi k articulatie e noua??? |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si ce daca e noua? Ai mari sanse sa nimeresti piese de dacie noi care nu sunt bune. Exemplu: capat de bara, care la o strangere deloc puternica a ramas fara filet. Planetare care bat dupa putini km km. te pune si fa ce au zis colegii ca nu te costa nimic
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bodytzu |
![]()
|
am incercat treaba asta...nu are niciun fel de joc...
|
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
pai ai ridicat ambele roti pe cric si ai incercat jocurile?
ridica fiecare roata pe cric si trage jos sus. daca gasesti joc e din rulmenti. apoi tragi stanga dreapta. daca ai joc e din articulatii(picoti, bucse, etc). mai simplu de atat nu se poate. oricum eu cred ca ori rulmentii ori planetara. |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
bodytzu |
![]()
|
am incercat...am ridicat ambele roti am tras sus jos stanga dreapta nici pic de joc...inseamna ca e planetara? daca ar fi planetara de sa bata doar la gropi? o fortez maxim in viraje si nu bate nimic pe drum bun....
mi-a zis cineva ca sa nu fie flansa de la amortizor...sau ceva de genul asta....vreun sfat? cum as putea verifica? astept sfaturile voastre pls ca nu stiu ce sa-i mai fac parca se rupe masina cand merg pe drum denivelat... |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Suspensie, amortizor?
LE T-ul amortizorului? This post has been edited by BZN: 2 May 2010, 21:13 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
verifica bieletele antirull....si eu pateam in denivelari asa batea ceva de parca simteam si in volan...si era bieleta antirull....capatul de jos batea in bascula...dar s-a rezolvat:D ... mie de exp planetara dupa dreapta imi bate si in viraj stanga si in denivelari..dar urmeaza sa o schimb
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
nitu_mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 February 08 ![]() |
mai bate si cand planetara nu e stransa suficient si risti sa busesti rulmenti
|
--------------------
dacia
1310
1997
- OT-97-TED
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
nu la mn sunt stranse ..planetara este devina.....dar o sa o schimb...uneori in mers am si impresia ca partea dreapta ramane mai in spate:-??
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bodytzu |
![]()
|
|
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
micri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 22 January 08 ![]() |
eu am o altaproblema si nu stiu de unde sa fie.
fie in linie dreapta dar mai ales cand virez stang imi huruie ceva pe dreapta. planetara este noua si bucsaraia la fel pe acea parte. pivotii sunt noi. se poate sa huruie din cauza rulmentilor? |
--------------------
dacie
1310TLX
1988
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da. Verifica rulmentii
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:41 |