probleme roti fata, freaca ceva la roti
![]() ![]() ![]() |
probleme roti fata, freaca ceva la roti
nero67 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 9 December 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane1
1999,hatchback nero67
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tabla din spatele discului e posibil sa frece pe janta. Verifica interiorul jantei . Daca vezi urme de frecat de acolo e. Indrepti tabla si gata.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
nero67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 9 December 09 From: bucuresti ![]() |
mersi pt raspuns,m-am gandit ca tabla,.am tot indreptat-o degeaba,acum un vecin mi-a zis ca etrierul e posibil sa fie,ma ajuta el sa vad daca e!
|
--------------------
renault
megane1
1999,hatchback nero67
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Rulmetul huruie continuu de fel ,insa daca e spart freaca fier pe fier .Nu baga mana in foc total ca mecanicul ti-a presat rulmentul cum trebuie si nu l-a croit putin cand a facut operatia asta ,mai cunosc cazuri de genul ,rulmenti schimbati si pana acasa au inceput sa huruie pentru ca i-a croit ala la presare.
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
verifica daca iti raman pistoanele etrierelor blocate
![]() |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
nero67 |
![]()
|
mecanicul a mai zis ca-i cutia de viteze,n-am crezut pt ca nu caraie cand intra-n viteza dar mi-a confirmat altul care s-a uitat la ea!oricum,o duc in service sa fiu sigur!
|
--------------------
renault
megane1
1999,hatchback nero67
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 15:52 |