Sa fie voalanta de vina ?, daca da cum sa procedez?
![]() ![]() ![]() |
Sa fie voalanta de vina ?, daca da cum sa procedez?
Tiristu' |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
97/S
- 02 BUJ
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Dar de unde stii ca invarte electromotorul ? nu cumva caraie sau nu cupleaza ? dai motorul jos nu cutia ,si nu schimbi volanta ,ci coroana,si dupa cum scrie si pe alt forum :"ca sa schimbi coroana ai nevoie de un aparat de sudura cu acetilena cu care sa incalzesti coroana, astfel incat aceasta sa se dilate. pe urma, un ciocan rezolva rapid treaba. la montaj operatiunea este fix inversa. "Daca schimbi volanta stiu ca tot la cald se face insa nu stiu sa-ti detaliez aceasta procedura .Intai incearca cu alt electromotor si apoi treci la interventii serioase
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
uleiul curge pe la semeringul de la vibrochen
problema e ca tb schimbata coroana sau daca iti permite o intorci pe partea cealalta ,volanta nu are nici o treaba ,tousi verifica si dantura la bendix cand dai prea mult si nu prinde invarte un pic da motor daca dai elkectomotorul jos si te uiti pein gaura lasata de el se vede daca ai uzura la coroana This post has been edited by iulian.bisty: 1 May 2010, 11:12 |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
Tiristu' |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 April 09 ![]() |
am incercat cu 2 electromotoare diferite, aceiashi problema. deci...coroana trebuie sa fie cum ziceti voi, plus ca am invartit putin la "mana" si se vad dinti lipsa
![]() si in legatura cu scurgerea ?...ce trebuie sa cumpar,si etc... This post has been edited by Tiristu': 2 May 2010, 09:36 |
--------------------
Dacia
1310
97/S
- 02 BUJ
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Simeringul de palier , in cazul in care intr-adevar este acesta ,vei observa mai bine dupa ce vei da motorul jos
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 07:27 |