De unde cumpar gantere?, clasice, la un pret cit de cit ok?
![]() ![]() ![]() |
De unde cumpar gantere?, clasice, la un pret cit de cit ok?
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Metro, Sellgros, Cora, Carefour..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
First Bike si magazine de articole sportive.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu suport nu gasesti; iti faci si tu unul din fiare sudate; asa cum zicea Andrei exista nistre "truse" de gantere in niste valize; ma tem insa ca sint din cele cu surub (adica iti daa un miner/doua si restul discuri.
Pai tu vrei sa faci miscare si-ti e lene sa insurubezi/desurubezi niste discuri ![]() E mai practic asa ca doar n-o sa lucrezi cu toate odata, ocupa loc mai putin si toata investitia e mai mica. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Ntz..am vazut in cora gantere acoperite cu plastic cu tot cu "rastel" de lemn
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cora e "outside the limits" pt. mine;
O astept pe aia de la Lujerului spre toamna Vlad i-ati din alea care se umplu cu apa si pe masura ce obosesti mai "scurgi" un pic...... Daca pui vin le scurgi pe git si impaci utilul cu placutul (sau bautu' ma rog) ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Merg si cu bere!
Doar ca se numesc STICLE si vin in LAZI! Doar ca omu vrea gantere cu halbere... Numai alcoolici frate... |
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
vorba cintecului:
sticla sa fi fost de fier ce brand aveam! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc mult pentru sfaturi. Am sa incerc in CORA si am sa va spun daca am gasit sau nu.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
asarban |
![]()
|
Eu am primit o oferta de la First Bike
Gantere de diverse greutati, acoperite cu vinil la pretul de 55000 /kg |
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ce misto suna, gantere la kil'...
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
costi |
![]()
|
discurile acoperite cu cauciuc sint pt impresionat publicul feminin care frecventeaza salile
![]() Imi aduc aminte de o sala unde la banca pt pectorali erau doua seturi de discuri: unele acoperite cu cauciuc (si ceva mai usoare) si altele de pe vremea lui Nicu Vlad din Fe; cind era ora de fitness toti lucram cu Cauciucurile ca nu mai aveau loc pe bara la 100 Kg; cind lucram serios, pt noi, puneam fiarele ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:12 |