probleme directie dacia 1310, joc in directie si troncanituri pe denivelari
![]() ![]() ![]() |
probleme directie dacia 1310, joc in directie si troncanituri pe denivelari
alpyne |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 September 09 From: Valcea ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
98
- VL 04 KRJ e simpla,e modesta,e ieftina,nu te ninge,nu te ploua,nu te bate vantu.doar curentu pe la chedere-l simti.e a noastra....e dacia!
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
problema vine de la bucsile din caseta de directie.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
bmf_panzer |
![]()
|
![]() membru tit-tiri Group: Members Posts: 113 Joined: 27 October 08 ![]() |
nu cumva poate sa fie si de la crucea de sub volan ?(daca da doua chei de 13)
|
--------------------
Dacia
1310
1987 tlx
- B 22 CJP ... luxu' de pe pamant ...
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
verifica bucsa de sub volan(cunoscuta ca fiind cuplu volan)
salta pe rand rotile de pe fata si verifica-le de jocuri la partea de directie |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
alpyne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 September 09 From: Valcea ![]() |
<span class='edit'>27 May 2010, 00:43:</span>
era bucsa de sub carcasa volanului.nam schimbato eu caci am bord de cn si preferam sa-mi iau un pic pe sale de la mecanic decat sa ma chinui eu o ora in pozitia aia.asa a durat 10 min.alt joc in directie nu e dupa schimbarea bucsei,doar ca se misca greu volanul de zici ca era passat cu servo dus.cu timpul a disparut problema.a costat 30 de ron de uzina si 10 ron extraterestra.daca asta de uzina arata ca un gunoi,nu-mi imaginez cea de 10 ron cum arata...ma gandesc la ceara... ![]() This post has been edited by alpyne: 27 May 2010, 00:00 |
--------------------
dacia
1410
98
- VL 04 KRJ e simpla,e modesta,e ieftina,nu te ninge,nu te ploua,nu te bate vantu.doar curentu pe la chedere-l simti.e a noastra....e dacia!
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Am si eu urmatoarea problema. Cand masina trage, adica e in viteza si o calc, roata dreapta fata tzopaie ca sa zic asa...ca si cum ar avea o boalfa si se simte in mers, sau ca si cum as calca permanent pe o piatra. La pasagerul din dreapta se simte foarte bine. Cand e pe liber nu se mai simte. Directia e facuta, cauciucurile noi. Ce ar putea fi?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
planetara
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Exact cum am mai descris in 23516250*E10 posturi... verifica si bieletale... aveam aceleasi simptome si nu era nicio planetara nicio cutie era bielete desfiletata din caseta de directie
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:40 |