toba, problema
![]() ![]() ![]() |
toba, problema
maxx |
![]()
|
||
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|||
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca intra la CASCO. De ce n-ar plati??
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
daca n-ai spart-o (si se pare ca nu) ai lovit-o suficient da tare sa desprinzi vreo sita la interior;
Poti cumpara o finala (daca de ea este vorba) care nu depaseste un milion ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Eu cred ca duce mai mult de un milion . Cand am fost ultima oara in service am aflat ca un colier costa com 600-700 asa ca toba cine stie cat costa .
Iar reparatia se poate face pe CASCO Sincer eu cred ca este putin deplasata si atinge de ceva (ex bara spate ) This post has been edited by ADY: 25 Apr 2005, 22:07 |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
costel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(maxx @ 25 Apr 2005, 17:57) ![]() acum face un zgomot ![]() ce-ar putea fii ??? daca ma duc in service...nu intra nici in garantie nici in CASCO...si cred ca ma pun aia sa platesc..de-mi sar capacele ![]() ridic-o pe elevator si vezi ce s-a bulit. ![]() |
--------------------
dacia
logan
- sb 21 alx
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mai, dar logan nu are evacuarea dintr-o bucata? daca e asa, singura posibilitate de schimbare a finalei este sectionarea tevii si mufarea cu un colier special.
costa mult peste un milion. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Exact evacuarea este dintr-o bucata
Astazi am fost la service cu mici probleme si am intrebat cat costa un colier : 1,6 mil |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
cristush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 January 05 From: Bucuresti ![]() |
acum, on-topic, probabil ca nu mai e la locul ei, s-a miscat/strambat si atinge de ceva. Daca te uiti cu atentie pe acolo, cine stie, poate o rezolvi singur fara sa mai mergi la service, daca nu ....
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4MPI
- B-xx-xxx
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
PROBLEMA S_A REZOLVAT !!!
era vorba de tablitza de protectie de sub rezervor...care se indoise putin la un colt si producea un mic zgomot...din cauza vibratiilor TOBEI... am postat rezolvarea..pt ca sigur veti avea si voi de-aface cu ea...aceea tabla e foarte subtire...poate fi agatata in orice... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut, a schimbat cineva toba intermediara la Logan? Un cost estimativ? Am reusit sa dau cu burta de pamant si am indoit-o putin. Deocamdata nu remarc nici o schimbare, dar banuiesc ca va trebui sa o schimb candva, dar parca nu m-as arunca acum la Casco (merg pe principiul "daca nu-i stricat, nu repara"), ca din cate inteleg e o operatie relativ complicata... se taie din doua locuri si se conecteaza cu doua coliere. Pe de alta parte, daca nu ma duc acum si toba sucomba, s-ar putea sa nu mi-o mai schimbe nici Casco, nici garantia, si atunci sunt curios cat ar trebui sa scot din buzunar.
|
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:08 |