Polita SLZ moderna, vezi ford mondeo combi an 1995-1996
![]() ![]() ![]() |
Polita SLZ moderna, vezi ford mondeo combi an 1995-1996
cristyyy2003 |
![]() ![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) ford_mondeo_kombi.jpg ( Size: 194.91k ) Number of downloads: 1065 |
||
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Retine un aspect. Ca sa poata glisa, suportii laterali trebuie sa fie paraleli. Cum la solenza au o forma de S, mai intai ar trebui sa te gandesti la spectul asta.
Personal, ca si altii, mi-am confectionat o polita din pal exact dupa forma celei originale. Nu se mai ridica odata cu haionul, dar nici n-am nevoie de asa ceva. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Aaa, am prins ideea. Asa are maicamea la 206SW.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca cu o "jaluzea" care se ruleaza si se foloseste pt luneta; sint mai multe dimensiuni si se gasesc si la Carfur; cred ca sint mai ieftine.
Dezavantajul este ca e subtire rau si cu gaurele. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai in primul rand pentru boxe. Se aude si mai bine si se pot acoperi sa nhu bata pe ochi. In al doilea rand ca nu mai troncane.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Polita de lemn... Simplu! Eu asa am!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nici la mine nu se vede nimic..
![]() Attached thumbnail(s) D_06_.jpg ( Size: 36.03k ) Number of downloads: 1073 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Marius |
![]()
|
Sa stii ca din cauza tetierelor din spate trebuie sa te chiorasti bine ca sa vezi ce-i pe polita mea. Asta ziua, ca seara/noapte nici atat.
Pe mine nici nu prea ma incanta ideea cu ionizarea geamurilor. Iar la folie nici nu ma gandesc. Si ca sa revenim si mai on topic, am pus intr-un alt topic o poza unde se vede destul de bine si polita. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
A, misto atunci ca ma gandeam si eu la o jaluzea ca a ta, dar ma retinea ce ti-am spus mai sus. Acum sigur imi voi cumpara una ca nici eu nu vreau ionizare sau folii, nu-mi plac. Poti sa-mi spui de unde ai luat-o (jaluzeaua) si un pret ceva ? Multumesc.
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cora 300.000, Vitan 150.000.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lar |
![]()
|
Multumesc. Vreo diferenta calitativa intre cele doua ? Sau difera pretul datorita locatiei ?
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
costi |
![]()
|
Cred ca da dar am preluat info de pe alt topic pe care acum nu-l mai gasesc.
Acolo erau mai multe amanunte. Cele mai tare cred ca sint la Augsburg dara colo te jupoaie. Ce mai scria acolo era ca sint mai multe tipodimensiuni asa ca dute inarmat cu masuratoarea pe care ti-o doresti. hai ca l-am gasit: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17933&hl=jaluzea This post has been edited by costi: 27 Apr 2005, 16:07 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Am cautat pe site-ul ford dar nu am gasit acest 'accesoriu'. Unde as mai putea cauta!? @free_fiber man tu mai traiesti? nu imi poti spune tu cat costa si daca se potriveste daca tot are maicata?
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
un pic off topic dar poate intereseaza pe cineva:
- pret geamuri ionizate Adras luneta si geamuri spate 2.500.000 si fata 1.500.000 - pret geamuri ionizate luneta gemauri spate (70%) si gemauri fata (30%) la o firma din Pitesti 1.000.000 Diferenta de pret e vizibila eu o sa ma duc la Pitesti dupa Paste sa mi le fac dureaza cateva ore la cuptor si drumul pana aclo dar merita. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai traiesc mai Cristi, lasa-ma ca mi-au taiat astia netu si abia azi i-au dat drumu.
On-Topic: dupa 18:00 vine maicamea de la serviciu si compar. Chiar nu stiu cat costa asa ceva. (la SW era din fabrica, deci se vinde ca piesa, nu ca accesoriu) Edit. Iata si pozele. Acuma vezi si tu dimensiunile. Vezi cum o adaptezi la SLZ. Mie mi-a fost lene sa mai masor si la Solenza mea. This post has been edited by free_fiber: 3 May 2005, 20:59 Attached thumbnail(s) polita_deschisa.jpg ( Size: 311.61k ) Number of downloads: 722 polita_stransa.JPG ( Size: 73.71k ) Number of downloads: 593 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
kingviper |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 301 Joined: 4 May 08 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
GABONE... u ce recomanzi dintre: IONIZARE / folie fumurie?
Parerea mea e ca mai buna e folia. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005, Confort
- B 4* ***
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:07 |