bord cn din fibra de sticla pe dacia papuc!, cred ca ar fi super
![]() ![]() ![]() |
bord cn din fibra de sticla pe dacia papuc!, cred ca ar fi super
alin_1.6 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
papuc
1997 1.6
|
|||
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
Pai se face cu matrita si iese exact aceeasi dimensiune, nu se crapa , nu se sparge asa usor , depinde de cate straturi de fibra se pune, mai mult de 100 ron nu te va costa, ma refer la materiale daca il faci tu , manopera se ia si aia 100 200 ron ceva de genul daca il duci la cineva "specializat".
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
raresuu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 March 10 ![]() |
de ce nu incerci sa iei un bord de opel astra model mai vechi ajungi sa il cumperi de la dezmembrari la un pret ff bun nu trebuie nimic modificat si se otriveste perfect
cred ca , costul cred ca e undeva pe la 250 lei mult succes.......... |
--------------------
dacia
break
1999
|
|
alin_1.6 |
![]()
|
QUOTE(raresuu @ 18 May 2010, 18:28) de ce nu incerci sa iei un bord de opel astra model mai vechi ajungi sa il cumperi de la dezmembrari la un pret ff bun nu trebuie nimic modificat si se otriveste perfect cred ca , costul cred ca e undeva pe la 250 lei mult succes.......... ai idee daca acest bord are aeroterma buna??? |
--------------------
dacia
papuc
1997 1.6
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
Bordu nu vine cu aeroterma, aia o pui tu daca vrei.
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
alin_1.6 |
![]()
|
ms de raspunsuri tuturor, o sa caut unu' de astra vechi sa vad cum e...
|
--------------------
dacia
papuc
1997 1.6
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
pai daca faci rost de bord cn, sa faci o copie in fibra de sticla, de ce nu pastrezi cn-u si il imbraci in piele, cu banii de fibra de sticla
|
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
QUOTE(radu_ @ 19 May 2010, 14:53) pai daca faci rost de bord cn, sa faci o copie in fibra de sticla, de ce nu pastrezi cn-u si il imbraci in piele, cu banii de fibra de sticla doar ca sa imbraci un volan in piele te costa minim 250 ron! restu calculeaza si tu! This post has been edited by Dead-Angell: 19 May 2010, 20:28 |
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
alin_1.6 |
![]()
|
QUOTE(Dead-Angell @ 19 May 2010, 20:27) asa e, imbracatul in piele e foarte scump! pai poate sa-mi imprumute un prieten bordul lui, fac copia si il returnez, copia fiind si mai ieftina si mai noua, neuzata. daca as gasi bord cn bun cu aeroterma buna as renunta la fibra de sticla! ramane sa mai caut... |
--------------------
dacia
papuc
1997 1.6
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
Poate. pt ca volanu se coase manual si ii mult de lucru, da stiu pe cineva care si-a facut usile si scaunele+ bancheta din spate cu 1000 de lei
nu ar fii chiar asa de mult bordu, materialu sa il gasesti, am gasit de vanzare pe la 35-50 de lei metru(piele sintetica 18 lei metru liniar), ca manopera nu poate sa fie mult ca nu ii mult de cusut Si revenind la bordu din fibra de sticla, patura de fibra am luat la 25 de lei de la policolor da nu iti ajunge un pachet pentru bord(nu stiu sigur cat are da nu ii multa) mai ales daca faci si matrita din fibra, ca o mai poti face din spuma de geamuri, apoi rafina nu am gasit decat nestrapol de la policolor 180 de lei bidonu de 20 de kg, si nu te gandii ca ii mult ca ai nevoie, mai ales daca faci si matrita, spuma de geam ii 15-20 de lei un tub si poate ai nevoie de 3 tuburi( io am folosit 2 tuburi pt o aripa), mai ai nevoie de ceara pentru si de un pic de placaj pt matrita. Deci 100 de lei ii putin, si daca faci rost de materiale mai ieftine decat am scris io si era sa uit, mai un bidon de sprit-chit, vopsea si lac! This post has been edited by radu_: 20 May 2010, 16:14 |
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
alin_1.6 |
![]()
|
asa e radu, cam multisor pt bord din fibra(o sa las asta ultima optiune).
o sa incerc sa gasesc un bord cn la remat, deocamdata nu am gasit.cu 100 lei eu cred ca o sa gasesc un bord cn functional. ramane de vazut... |
--------------------
dacia
papuc
1997 1.6
|
|
raresuu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 March 10 ![]() |
cu 100 lei cred ca glumesti mai ales si echipat cu tot ce e pe el sunt scumpe panaramele astea de cn unul nou am inteles ca bate in jur de 5-6 mil dar ti-am mai zis decat sa dai banii pe un cn mai bine iei un bord de opel
sau daca vrei sa facem altfel ia un bord de opel cu tot cu aeroterma si iti dau eu bordul meu asta daca vrei bord cn ca eu de multisor as vrea sa imi iau unul de opel ca e frumos si da bine dar nu am avut motiv sa ii zic sotiei ca trebuie schimbat:D glumesc .. daca aveam bordul nasol si trebuia sa bag banii in el as fi cumparat unu de opel .... the end ![]() |
--------------------
dacia
break
1999
|
|
alin_1.6 |
![]()
|
QUOTE(raresuu @ 20 May 2010, 21:24) cu 100 lei cred ca glumesti mai ales si echipat cu tot ce e pe el sunt scumpe panaramele astea de cn unul nou am inteles ca bate in jur de 5-6 mil dar ti-am mai zis decat sa dai banii pe un cn mai bine iei un bord de opel sau daca vrei sa facem altfel ia un bord de opel cu tot cu aeroterma si iti dau eu bordul meu asta daca vrei bord cn ca eu de multisor as vrea sa imi iau unul de opel ca e frumos si da bine dar nu am avut motiv sa ii zic sotiei ca trebuie schimbat:D glumesc .. daca aveam bordul nasol si trebuia sa bag banii in el as fi cumparat unu de opel .... the end ![]() 100 ron -ma refeream pretul sh!!! cat ceri pe al tau??? |
--------------------
dacia
papuc
1997 1.6
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vrei masina de masina, sau doar pentru distractie? Daca nu te intereseaza functionalitatea, renunta de tot la bord si la aeroterma si suspenda ceasurile pe o placuta de aluminiu, gen raliu, ai scapa de greutate
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
Sallut, dute la remat si iati un bord cn fara aeroterma, doar cu butoanele, ceasurile si ce mai are el, inafara de aeroterma, daca negociezi cu ala de acolo poate te lasa pe la 70 de lei, ii modifici tubulatura "adica ii infunzi tubulatura de la cn ca sa nu iti fure aer, si pastrezi aeroterma veche, ar trebuii sa fie de ajuns pentru a iti dezaburii geamul,aceste sfaturi sunt valabile numai in cazul in care nu esti pretentios, adica sa nu mai pui si aeroterma de cn, mai ales ca scapi de foarte multa munca, si uite asa capeti si un aspect frumos, si ceasurele iti vor functiona, si vei avea si aeroterma;)
![]() Sallut, si daca ai ceva nelamuriri i-mi dai un pm;) ![]() This post has been edited by Dacia_47_akm: 21 May 2010, 10:35 |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
ia intra u pe BUrsa sa vezi acolo cate gasesti ai sa te minunezi
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
alin_1.6 |
![]()
|
vreau bord de cn dar si aeroterma tot de cn(o varianta ar fi sa iau bordul de la dezmembrari fara aeroterma, urmand sa fac rost de aeroterma de cn separat).
o sa intru si la bursa sa vad ce si cum... |
--------------------
dacia
papuc
1997 1.6
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
gasesti sigur la BURSa tot ce vrei credema caci zilnic citesc aceasta sectiune
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:50 |