ajuotor legare un turometru
![]() ![]() ![]() |
ajuotor legare un turometru
catalyn_kty |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra g
2001
|
|||
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
si ce anume sa masoare? rotatiile la alternator?
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
bozzo |
![]()
|
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai faceti misto de om, a intrebat si el.
![]() Nu ai de ce sa legi turometrul la alternator, ca nu are ce masura. Turometrul tau trb sa aiba 3 fire, 2 fire de alimentare (+ si-) si al treilea e firul care trebuie sa preia semnalul, care este o masa pulsatorie. Ce masina ai, e pe injectie sau carburator? Daca e pe carburator, semnalul pentru turometru parca se lua de pe minusul bobinei de inductie (corectati-ma daca gresesc) iar la injectie de la firul portocaliu care intra in mufa rotnda de sub servo, sau din calculator de la pinul 24. P.S. Pune si tu intrebarea asta pe topicul de dacia CLT 1300 1310 etc, si acolo erau mai multe sanse sa primesti raspunsuri. 22 May 2010, 21:35: Rog un moderator sa mute topicul la Probleme tehnice - Dacia clasic. Multumesc. This post has been edited by bozzo: 22 May 2010, 21:35 |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|
Lot'zica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 May 09 From: Hunedoara ![]() |
Salutare! Aceasi intrebare o am si eu.Se poate monta un turomeru de Dacia pe alta masina in cazul meu o Toyota Corolla mode 1988 cu carburator ,motor de 1300 ,12valve?Ce anume trebuie ''recuperat'' de la Batrinica ?
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1988 XL HB
- HD33ADI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:03 |