It's a Feature? It's a Bug? [!], Repetarea primei postari pe fiecare pagina
![]() ![]() ![]() |
It's a Feature? It's a Bug? [!], Repetarea primei postari pe fiecare pagina
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Fa click pe "Standard".
Attached thumbnail(s) standard.jpg ( Size: 112.17k ) Number of downloads: 378 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Multumesc. Setasem eu.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si foloseste search data viitoare, ca s-a mai discutat
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Aici sigur e bug:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2505394 Am dat quote la Victoras1984, a functionat cat sa apara ce trebuia in citat, insa la "titular" a aparut altcineva. Si se pare ca s-a mai intamplat, da' chiar nu mai retin detaliile ca sa pot cauta. Doar pt informare ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(BTL owner @ 28 Jun 2010, 20:43) Aici sigur e bug: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2505394 Am dat quote la Victoras1984, a functionat cat sa apara ce trebuia in citat, insa la "titular" a aparut altcineva. Si se pare ca s-a mai intamplat, da' chiar nu mai retin detaliile ca sa pot cauta. Doar pt informare ![]() Uite ![]() PS: stiu ca nu am voie sa dau quote la mesajul de deasupra... dar vreau sa ii arat lui Muttley. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ce incerci sa demonstrezi? Ai editat tu codul ala, atata tot.
Eu n-am editat nimic. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Aaa... atunci nu stiu...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:34 |