Zgomot ciudat in mers
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat in mers
Connie |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1100 si SuperNova
- B 43 PLM
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa fie si de la cureaua de alternator, care cand incepe sa-si dea obstecul sfarsit (sau e nestransa cum trebuie) se manifesta ca un fasait
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Connie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Zgomotul asta se aude numai in mers, la 40-50km/h foarte clar, daca viteza e mai mare si nu cunosti masina nu-ti dai seama...
|
--------------------
Dacia
1100 si SuperNova
- B 43 PLM
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Connie e greu de spus ceva din moment ce nici sursa zgomotului nu-i sigura ...
Eu cred ca tot la un service ai putea macar incerca sa identifici sursa Eventual pusa pe elevator sau pe bancul de frine si turat motorul pe loc pina apare zgomotul. Altfel cauti acul in car.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De verificat si scutul daca e prins bine, cine stie...
|
--------------------
.
.
.
|
|
Connie |
![]()
|
Cred ca singura solutie e sa ma duc intr-un service, cum ati spus si voi
Scutul l-am verificat, e prins bine..., multumesc oricum. Pana la noi probleme va doresc Paste Fericit! ![]() |
--------------------
Dacia
1100 si SuperNova
- B 43 PLM
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(Connie @ 27 Apr 2005, 12:13) Salutare, Mi-am cumparat relativ recent o dacia super nova clima, i-am facut revizia de 60.000 de km, i-am schimbat cam tot ce se putea schimba si cam tot ce era uzat. Acum fo luna de zile am facut o pana pe fata stanga, cand am pus roata la loc, n-am strans-o bine, a inceput sa faca un zgomot ciudat - evident de roata nestransa (dar atunci nu-mi dadeam seama), m-am oprit la un service, mi-au strans roata dar tot se mai auzea ceva, un zgomot, un "fashait" fin care in timp a devenit din ce in ce mai grosolan. Sa fie de la aceasi roata, desi nu mi se pare ca s-ar auzi din fata stanga, sa fie altceva? M-as duce sa-mi echilibrez rotile si atunci as vedea daca e de acolo sau nu. Voi ce ziceti? Daca nu e de acolo va trebui sa fac o vizita mecanicului ![]() sa fie rulmentii? |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:08 |