a murit JEAN CONSTANTIN
![]() ![]() ![]() |
a murit JEAN CONSTANTIN
77licu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ba, numa' vesti proaste...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu pot sa cred
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gogule, Trandafire, Patraulea... acum dormiti toti 3.
Dumnezeu sa-l ierte! ![]() This post has been edited by Marty: 26 May 2010, 16:01 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
najpa....
incet incet ramanem fara actori.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
s-a mai dus inca unul...valoros...DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE ISMAIL ! |
--------------------
...
...
...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte!
![]() S-a dus "Limba" dupa "Lascarica" sa mai faca un "Comisarul"! This post has been edited by Garett: 26 May 2010, 16:19 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
S-a dus bucatarul din "Toate panzele sus"...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Pur si simplu nu imi vine sa cred... Mi-a parut rau dupa fiecare mare actor roman care s-a dus in "lumea celor drepti", dar nu glumesc ca acum mi-au dat lacrimile. Pentru MAESTRUL JEAN CONSTANTIN aveam si inca am o simpatie aparte, poate pentru ca, asa cum scrie in stirea despre moartea lui pe cinemagia, el era pata de culoare din cinematografia romaneasca... Din ce citesc in stirea respectiva MAESTRUL a murit singur in apartamentul sau in care isi ducea viata dintr-o pensie derizorie... Pacat ca un om care a adus zambetul pe buzele a milioane de oameni a murit singur...
MAESTRE fie ca acolo unde ai plecat dintre noi si ne-ai lasat mai saraci, sa ai parte de toata bucuria si veselia pe care ai adus-o inimilor noastre!! This post has been edited by slider2: 26 May 2010, 17:00 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
N-are cum!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Odihneasca-se in pace!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Am avut ocazia sa dau mana cu el chiar anul trecut la o conferinta de presa. Foarte jovial, destins, pus pe glume si foarte foarte modest.
Dumnezeu sa-l odihneasca! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca! Cuvintele sunt de prisos, o mare pierdere.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca!
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Escape |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 April 10 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu imi vine sa cred
actor de clasa,extrem de talentat...intra in pielea personajului atat de bine incat aveai impresia ca asta a fost toata viata.numai cand ma gandesc cat de bine l-a interpretat pe Ismail in ''Toate Panzele Sus""...ziceai ca e turc de la mama lui.unul din putinii actori cu zambetul pe buze care te binedispunea ori de cate ori avea ocazia.R.I.P |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte mi-a placut foarte mult cum a jucat in multe filme nu numai in cafenele si la teatru.
Cred ca pe personajul izmail l-a intruchipat cel mai bine pacat ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Acum sa nu mi-o lua-ti in nume de rau..am vazut toate filmele cu el...chiar daca sunt nascut in 90...este o pierdere f mare...asa este ramane tara fara marii actori...dar...avea 81 de ani..asta este leagea firii...multi nu ajung la asa o varsta....Dumnezeu sa il ierte..!
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai dreptate, hai sa ne bucuram ca a trait 81 de ani.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Incet,incet,s-or duce toti si o sa ramanem cu oamenii de carton sa-i vedem la tv cum se zbat dupa averi.Cu nimicuri...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
R.I.P.
![]() In "Poker" arata deja destul de rau (parerea mea) |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca traiesti 21, 31, 41, ..., 81, 91, 101 nu conteaza atata timp cand in momentul in care nu mai esti exista cel putin unul pe care sa il doara sufletul. Si Maestrul Jean a bucurat multe suflete care acum sunt triste la aflarea acestei vesti. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
nu sunt cuvinte, cata tristete am acum la aflarea acestei vesti......
This post has been edited by zfmflorin: 26 May 2010, 20:00 |
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
imi pare ff rau...
cel mai mult mi-a placut in Toate Panzele sus. Dumnezeu sa-l Ierte! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
In cazul in care cineva doreste sa il revada pentru ultima data...
Trupul neinsufletit al lui Jean Constantin va fi depus, joi, la Teatrul "Fantasio" din Constanta... |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
slider2 |
![]()
|
daca puteam ma duceam...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:20 |