DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> va rog ajutati-ma, ce este legat la siguranta de la pozitie

g3org3lll
post 27 May 2010, 21:17
Post #1

-

Group: Members
From: tulcea

imi poate spune cineva ce este legat la siguranta de la pozitie? cand aprind pozitia imi merge cateva secunde apoi mi se arde siguranta si nu mai am pozitie si nici lumina in bord.am vre-un scurt ce spuneti?

This post has been edited by Ov: 28 May 2010, 10:00

--------------------
dacia 1310 1996
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PH-06-BOA
post 27 May 2010, 21:55
Post #2

Membru autentic

Nu e vorba de ceva legat , ci mai degraba ai scurt. Mergi intai la acea lampa fenomenala din portbagaj, care lumineaza interiorul. Are papucii pusi in asa fel, incat e imposibil sa nu faca scurt daca se misca. Mergi prin eliminare, daca nu-i acolo, la fiecare lampa de pozitie, si scoate-i papucul sau cupla (la cele de la triple). Pe rand. Ai scos unul, pui o lita, si daca se arde, bagi la loc si mergi la urmatoarea lampa, iar scoti, si unde nu se mai arde, aia-i lampa cu defectul. Daca nu-i niciuna , poti avea lipit firul pe undeva pe traseu, de vr-un fir de masa, care de fapt n-are ce cauta in manuchiul de fire. Ori desfacci matisajul, ori tragi fire paralele, renuntand la cele originale.

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
g3org3lll
post 27 May 2010, 22:02
Post #3

-

From: tulcea

mersi ph-06-boa,un raspuns scurt la subiect si clar, maine o sa vad ce pot face.

--------------------
dacia 1310 1996
+
bygy007
post 28 May 2010, 01:39
Post #4

Membru autentic

From: BUCURESTI

eu zic sa pui in locul sigurantei un bec de far (ca daca pui mai multa lita de cit trebuie poate chemi pompierii) apoi iei prin eliminare absolut tot pozitii fata , spate becuri numar portbagaj si bord , daca ai schimbat vre-un bec pe undeva uita-te acolo intii

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:10
Forum Renault