2 intrebari legislatie
![]() ![]() ![]() |
2 intrebari legislatie
za_kristake |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de unde stii ca te-a luat un radar? era oprita la panda masina?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(za_kristake @ 28 May 2010, 19:21) -cat e amenda pt depasirea limitei de viteza in localitate (aveam 65-70), m-a luat un radar, si cam in cat timp imi vine acasa? 120ron si 2 puncte penalizare. poti plati la juma de pret in 48 de ore de la stampila de pe plic. prima oara iti vine un formular, de fapt ii vine posesorului masinii. formularul se completeaza cu numele si datele persoanei care a fost la volan (deci la o adica pentru a nu lua tu punctele poti sa pui pe altcineva care conduce rar). trimiti formularul prin posta sau fax inapoi. va mai veni un plic, cel propriu zis cu amenda, dar va veni pe numele si adresa soferului (asta daca nu este vorba de aceeasi persoana cu posesorul masinii). pe acest plic va fi o stampila de la posta de care depinde soferul. pe stampila va fi o data si o ora, in principiu data la care a fost primit plicul de catre acel oficiu postal. in 48 de ore (lucratoare) de la acea data poti plati la juma de pret. dupa plata se trimite din nou prin posta sau fax confirmarea platii. iar in legatura cu rapiditatea cu care vine acasa... depinde. unui prieten de al meu i-a venit dupa 4 luni. l-a prin in campina judetul prahova. mie mi-a venit dupa 3 saptamani, m-a prins in puchenii mari judetul prahova. acum singura diferenta e ca pe prietenul meu l-a prins acum vreo 2 ani cand nu era criza, iar pe mine acum 1 luna. This post has been edited by slider2: 28 May 2010, 20:18 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
pt orice alcolemie se retine permisul(suspendare fara drept de circulatie 90 de zile)+ amenda de zile mari
pana in 0.4 in aer se suspenda fara sa te oblige la analize ale sangelui peste 0.4-> analize ale sangelui(daca refuzi parca iti face dosar penal) si daca iti iese peste 0.8 in sange(care de obicei e dublu decat in aerul expirat) -> dosar penal si anularea permisului de conducere(adica papa permis0 This post has been edited by brigada_diverse: 28 May 2010, 20:15 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(argon @ 28 May 2010, 19:44) Pai i-am vazut...erau cu un logan dinasta nou, inca erau amandoi cu ochii in radar sa vada cat am, + ca 1 din ei tinea de el cu amandoua mainile ( nu intreba de ce pt ca nu stiu) e cumva 120 lei in 48 ore? sau e 60 lei in 48 ore? |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
stateau pe loc? 60 in 48 de ore.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
za_kristake |
![]()
|
da stateau pe loc. daca stii in sibiu malul cibinului, o strada cu sens unic pe o parte e trotuar, pe alta e raul, dar intre rau si sosea e pamant, si stateau baietii la ciupeala
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poate nu te-a luat si ai avut noroc, oricum scapi usor
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
unii mai fac o tura pe la cimitir sa caute pe cate unul care a murit intre data contraventiei si data venirii procesului...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat am ras.
E de tinut minte. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
dar faza cu alcoolemia care e?
|
--------------------
.
.
.
|
|
za_kristake |
![]()
|
QUOTE(slaiciprian @ 21 Jun 2010, 21:45) unii mai fac o tura pe la cimitir sa caute pe cate unul care a murit intre data contraventiei si data venirii procesului... QUOTE(roland @ 22 Jun 2010, 08:20) adevaru ca inca nu am primit nimic treaba cu alcolemia era o nelamurire personala |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:06 |