ARDAF - nu mai innoieste contractele cu daune, atentie cei care au mai mult de 3 daune
![]() ![]() ![]() |
ARDAF - nu mai innoieste contractele cu daune, atentie cei care au mai mult de 3 daune
FDR |
![]()
|
||
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.608 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In ce contract sa scrie? In ala care expira?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Relatia contractuala cu asiguratorii, bancile si alte institutii, in general relatia contractuala este un acord bilateral.
Nu este nimeni obligat sa reinoiasca contractul CASCO, nici asiguratul, nici asiguratorul! Situatia este diferita in cazul RCA. Nici un asigurator nu poate refuza incheierea asigurarii obligatorii RCA. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
eu nu vorbeam de obligatii.
una e sa zici: nu vrem punct alta e sa te legi de evenimente, asta dovedeste ca poti sa ai taraba la piata si nu societate de asigurari, care in mod evident este reasigurata la alta societate. felul asta de a trata clientii spune doar atat: vrem clienti care doar sa plateasca si sa nu aiba daune. o societate adevarata suporta clientii si cu daune si fara, asta e lumea in care traim si de aceea ne facem asigurari. si inca ceva, o societate serioasa, ar fi anuntat clientul din timp: vedeti ca e o procedura ciudata, veniti din timp daca mai doriti ceva cu noi ca sa vedem daca mai vrem si noi. This post has been edited by FDR: 31 May 2010, 11:09 |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cred ca vom asista si in Romania, in curand, la o generalizare a refuzurilor de a incheia asigurari CASCO cu anumiti clienti, considerati cu potential de risc prea ridicat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(FDR @ 31 May 2010, 12:06) eu nu vorbeam de obligatii Evident, doar ei sa aibe obligatii si raspunderi. Tu nu trebuie sa ai nimic. ![]() QUOTE(FDR @ 31 May 2010, 12:06) si inca ceva, o societate serioasa, ar fi anuntat clientul din timp Asa spun toti, trebuia sa ma anunte. Dar cum tu nu ai obligatii si raspunderi, ce pretentie sa mai fie.De ce crezi tu ca cei care nu au evenimente trebuie sa suporte costurile suplimentare facute de cei cu evenimente? Este ceva normal intr-o societate normala. Este dreptul lor sa te refuze sau sa iti bage o suma mai mare. La 3 evenimente pe an, este normal sa iti recalculeze valoare platita. Asta face orice asigurator, nu doar firma din titlu. This post has been edited by IRONICK: 31 May 2010, 11:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FDR |
![]()
|
bah, ce agitati sunteti
![]() evident ca as fi platit majorarea, mi se pare normal. si tot la fel de normal mi se pare sa-mi gasesc bara spate zgariata de 5 ori in acelasi an, asa face orice sofer bun si responsabil. asta este si motivul pentru care imi fac asigurare. toti dau din gura cu majorarile si nimeni nu lasa RCA-ul cand iese ca un profesionist din parcare. si poate imi zice si mie IRONICK, de ce nu mi-au majorat suma de plata? ca nu prea se leaga ce zice el cu ce zic eu. This post has been edited by FDR: 31 May 2010, 11:53 |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bara spate zgariata?
Doamne, ce tragedie... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FDR |
![]()
|
nu vere, nu e tragedie.
la casco a insemnat 5 evenimente intr-un an, adica nu mai putem face contract cu asta. |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiindca te-ai dus sa-ti vopsesti bara de fiecare data.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FDR |
![]()
|
fiindca e normal sa am masina nezgariata.
dar dupa ce replici imi dai, imi dau seama ca esti dintre cei care e normal sa aiba masina zgariata deci o pot zgaria si pe a altora. |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu sunt obligati sa iti prelungeasca contractul si nici sa iti dea explicatii. Au dus la bun sfarsit contractul vechi si s-au decis ca esti pagubos.
Eu daca eram in locul lor, in semn de consideratie fata de tine, client fidel, iti innoiam contractul dar avand in vedere 5 reparatii pe naul anterior iti adaugam o franciza de 150-200E. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba de ales - tu sa iti alegi societatea cu oferta cea mai buna si sa refuzi ofertele pe care le consideri paguboase, iar ei sa faca la fel. Edit: sau alta varianta si mai buna - prima dauna fara franciza, de la a doua in sus franciza creste cu 100E. Astfel incat la a cincea sa ai franciza 400E. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 31 May 2010, 12:01 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
FDR |
![]()
|
atunci cititi contractele si lasati RCA cand o comiteti.
eu am mai povestit de o alta societate si tot de atitudine d-asta am beneficiat. eu o sa rad mai incolo de cei care vin dupa mine, cu probleme mai mari, la societatea mentionata de mine. bafta! alegeti ce vreti, tepele se vad mai incolo. |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(FDR @ 31 May 2010, 12:50) si poate imi zice si mie IRONICK, de ce nu mi-au majorat suma de plata? Am zis ca poate sa refuze sau sa reinoiasca. Este decizia lor, "biznisul" lor. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Colegu FDR e client fidel.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(FDR @ 31 May 2010, 13:04) bafta! alegeti ce vreti, tepele se vad mai incolo ARDAF este oricum una din ultimele de pe lista de asiguratori. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adi_ar |
![]()
|
Deci: pus intrebarea, primit raspuns.
Rezolvat, se inchide! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:38 |