Buton Reply, Unde mama naibii e?
![]() ![]() ![]() |
Buton Reply, Unde mama naibii e?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(kum @ 1 Jun 2010, 13:08) In primul rand scuze daca s-a discutat si eu nu stiu! Asta e! Sunt mai "incet"! Dar am cautat si n-am gasit! De ce nu mai exista butonul de Reply? Adica, daca vreau sa citez un post (pentru a raspunde cuiva), nu mai exista butonul ala Reply langa butonul Quote! Folosesc foarte rar functia asta, asa ca nu am observat pana acum! Pe alte forumuri exista, dar pe asta nu! Cum pot sa citez exact pe cineva? Adica degeaba scriu eu ad-labam Raspunsul meu ar fi aici! in fereastra de reply, ca tot nu apare corect! Si vad ca ceilalti reusesc asta! Luminati-ma si pe mine, va rog! Sar'na! Apesi pe quote, dup-aia pe add reply. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
"Quote"+"Add reply"
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
da
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu exista al doilea buton pentru a putea cita mai multe mesaje odata.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Functia cu "quote" + "add reply" este facut in eventualitatea in care vrei sa raspunzi mai multor useri in acelasi post... dai "quote" la 2-3-4 texte, si abia apoi "add reply". Daca ar fi existat doar "reply" ai fi putut sa citezi un singur text al unui singur user...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 01:04 |