cloncanit suspect, doar la 100 la ora
![]() ![]() ![]() |
cloncanit suspect, doar la 100 la ora
dorelus |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|||
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
daca ai avut burdufurile sparte,nu mai au viata planetarele.oricat de repede le ai schimbat tot a intrat ceva nisip ,iar cu timpul a provocat sa ti bata.in rest...mergi linistit pana oi avea bani de altele.cand o sa ti bata de prin viteza a 3 a atunci schimba le
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
evghenin26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva ![]() |
aceeasi problema o am si eu. dupa consultul la vreo 4 service-uri din deva raspunsul lor fara a spune ca am mai fost la alt consult a fost in unanimitate caseta de directie. din ce parte ti se aude acel cloncait? la mine pe dreapta , la inceput peste 100 km, apoi la viteze din ce in ce mai mici. ridica masina pe cric dupa ce identifici partea si misca de roata nu sus jos ci in lateral, daca ai joc atunci rezolv-o cat mai repede sa nu ajungi ca si mine.intradevar la mine jocul e foarte mare, vineri ma duc sa o schimb cu una noua, si sa imi refac directia, cel mai bun meserias mecanic din Deva, pensionar care a mancat la viata lui mecanica pe paine si e si acum la zi cu mecanica de pe orice tip de masina mi-a spus ca planetarele nu bat in drum drept doar la curbe, el a fost primul care dupa 150 m de mers cu masina a dat verdictul,desi m-am rugat sa nu aiba dreptate din nefericire a avut, deci verifica si nu sta pana in ultimul moment ca mine sa nu fie prea tarziu si cheltuiala mai mare
This post has been edited by evghenin26: 7 Jun 2010, 21:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Planetarele bat si pe drum drept, cand motorul este turat. Dar daca era problema de la planetare se auzea mai bine in viraj
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
dorelus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
Nu prieteni nu am joc la direcție, în schimb crucea de pe axul volanului are, că bate pe macadam în volan sau dacă faci stg-dr pe loc de volan se aude clar un joc ce-i drept mic, exact pe cruce...
Nu se compară cu zgomotul care îl face mașina dacă o calc la blană de la 100 km în sus... Un ax de volan este peste 400 de lei, plus manoperă mai bine mai las, că și așa frânele pe față scârțâie și pocnesc etrierii de se întorc pietonii la mine iar pe spate plâng cilindrii de asam, deci... Garnituri noi la etrieri, curățenie și iar cilindri de asam noi dar cu garnituri românești (și vaselină siliconică) pe spate pt săpt. următoare. Atâta vreme cât nu bat planetarele la curbe prin oraș, e bine, dar voi încerca în afară să nu mai depășesc pe exterior în curbe merțuri sau alte bmw mai puturoase...ca să nu bată planetarele sau direcția și să mă lase în drum! Mulțumesc pentru opinii, mă înclin spre planetare. |
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
QUOTE(evghenin26 @ 7 Jun 2010, 21:10) aceeasi problema o am si eu. dupa consultul la vreo 4 service-uri din deva raspunsul lor fara a spune ca am mai fost la alt consult a fost in unanimitate caseta de directie. din ce parte ti se aude acel cloncait? la mine pe dreapta , la inceput peste 100 km, apoi la viteze din ce in ce mai mici. ridica masina pe cric dupa ce identifici partea si misca de roata nu sus jos ci in lateral, daca ai joc atunci rezolv-o cat mai repede sa nu ajungi ca si mine.intradevar la mine jocul e foarte mare, vineri ma duc sa o schimb cu una noua, si sa imi refac directia, cel mai bun meserias mecanic din Deva, pensionar care a mancat la viata lui mecanica pe paine si e si acum la zi cu mecanica de pe orice tip de masina mi-a spus ca planetarele nu bat in drum drept doar la curbe, el a fost primul care dupa 150 m de mers cu masina a dat verdictul,desi m-am rugat sa nu aiba dreptate din nefericire a avut, deci verifica si nu sta pana in ultimul moment ca mine sa nu fie prea tarziu si cheltuiala mai mare daca ti a spus ca planetarele nu bat in drum drept vad ce mecanic bun e..la mine bateau numai in drum drept..initial la viteze mari peste 120km/h s ajunsesera sa bata si pe la 50 km/h.nu bateau in curba...le am schimbat si merg struna |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
QUOTE(rratzoiusexos @ 9 Jun 2010, 10:06) daca ti a spus ca planetarele nu bat in drum drept vad ce mecanic bun e..la mine bateau numai in drum drept..initial la viteze mari peste 120km/h s ajunsesera sa bata si pe la 50 km/h.nu bateau in curba...le am schimbat si merg struna Corect. Planetarele bat si in drum drept si iti induc un tremurat al masinii, in cazul in care sunt stricate. La denivelari pe drum drept bate de iti crapa capul. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(evghenin26 @ 7 Jun 2010, 21:10) , vineri ma duc sa o schimb cu una noua, si sa imi refac directia, cel mai bun meserias mecanic din Deva, pensionar care a mancat la viata lui mecanica pe paine si e si acum la zi cu mecanica de pe orice tip de masina mi-a spus ca planetarele nu bat in drum drept doar la curbe, el a fost primul care dupa 150 m de mers cu masina a dat verdictul,desi m-am rugat sa nu aiba dreptate din nefericire a avut, deci verifica si nu sta pana in ultimul moment ca mine sa nu fie prea tarziu si cheltuiala mai mare Mama zici ca e guta fara numar Daca zici ca a mancat-o cred ca a fost expirata painea sau mecanica ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:28 |