Care este code zip-ul Romaniei ?, Ebay - a luat cineva teapa pe aici ?
![]() ![]() ![]() |
Care este code zip-ul Romaniei ?, Ebay - a luat cineva teapa pe aici ?
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Romania nu are un cod "zip", alea-s coduri interne in Statele Unite.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
cred ca o sa pun codul strazii ...mersi de raspuns
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca e vorba de primit vreun colet, nu te stresa prea mult, nici posta nu se mai complica cu chestii d-astea...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vallyyy |
![]()
|
Cont pe paypal .....vreau sa fac niste cumparaturi de pe ebay
<span class='edit'>12 Jun 2010, 22:09:</span> Ca sa nu mai deschid alt topic , am si eu cateva intrebari in legatura cu ebay-ul ,shippingul /transportul afisat de vanzator ,este pentru tot coletul sau adauga un fel de transport pentru fiecare bucata care o cumpar, intreb deoarece mi se pare extrem de ieftin un transport din China ,1.99 $? Cati useri de pe aici au luat teapa pe ebay? ![]() This post has been edited by vallyyy: 12 Jun 2010, 22:49 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Merced @ 12 Jun 2010, 21:26) Posta are alte prioritati: sa duca la perfectiune niste proceduri aberante, Zilele trecute am primit un colet comandat. Ma prezint la ghiseu cu cardul de identitate, functionara imi idenitifca coletul, apoi imi zice ingenua ca nu-mi-l poate elibera fiindca expeditorul nu a completat corect formularul de expediere. In prima faza m-a pufnit rasul, completat corect sau nu, coletul ajunsese la destinatie, dar, functionara nu si nu, sa completez eu un alt formular in numele expeditorului. Acesta nu scrisese conform procedurilor lor corect suma ramburs, numele destiantarului (al meu ...) era corectat si literele ingrosate, in plus, ca pe mine ma trecuse la rubrica " expeditor" in loc de "destinatar". Am incins o discutie tovaraseasca si cu functionara si cu sefa de raion, dar nimic. In viziunea lor, daca colega lor de la posta expeditorului a fost neglijenta si a acceptat formularul incorect completat, eu ca si destiantar trebuia sa repar greseala falsificand un formular... Eu am refuzat sa completez acel formular, ele au refuzat sa-mi elibereze coletul, ajuns acasa eu le-am facut reclamatie, astept cu nerabdare deznodamantul... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Sunt foarte curios de decizie. Aproape la fel am pățit și eu, dar în cazul meu funcționara de la ghișeu a fost mai cooperantă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cu toate ca fiecare strada + numar are un cod unic postal, cei de la posta nu prea se omoara cu obligativitatea completarii acestuia in diversele formulare.
Am trimis zeci de colete prin tara. De multe ori nu am completat codul si nu a zis nimeni nimic... coletul a ajuns la destinatie si totul a fost in regula. Cod postal inseamna o locatie pentru trimiterea mai rapida a corespondentei (scrisori, pachete, telegrame, mandate postale, intr-un cuvant -TRIMITERI POSTALE ).Aceste locatii fiind: orase, comune, sate, colonii iar in orasele mai mari strazi sau chiar portiuni de strazi, depinde de numarul de locuitori estimati.Aceste codificari se folosesc in toata lumea unde exista serviciul postal ! Sunt tari care folosesc in comun acelasi cod si pentru corespondenta electronica, asa numitele coduri zip (Zoning Improvement Plan) care nu are nimic in comun cu serviciile postale din Romania precum si din numeroase alte tari unde practic nu se foloseste. Cod zip (Zoning Improvement Plan) sau zip+4 este cu totul altceva, se refera numai la posta elecronica in unele tari sau/si la trimiterile postale clasice. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am cumparat destul de multe pe ebay si nu am avut probleme.
Platind prin Paypal poti bloca banii daca nu primesti coletul. Din China am cumparat si eu cu 2 dolari produsul cu transport inclus. Face aproape 2 luni pe drum dar e ieftin ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 13 Jun 2010, 08:42) Posta are alte prioritati: sa duca la perfectiune niste proceduri aberante, Zilele trecute am primit un colet comandat. Ma prezint la ghiseu cu cardul de identitate, functionara imi idenitifca coletul, apoi imi zice ingenua ca nu-mi-l poate elibera fiindca expeditorul nu a completat corect formularul de expediere. In prima faza m-a pufnit rasul, completat corect sau nu, coletul ajunsese la destinatie, dar, functionara nu si nu, sa completez eu un alt formular in numele expeditorului. Acesta nu scrisese conform procedurilor lor corect suma ramburs, numele destiantarului (al meu ...) era corectat si literele ingrosate, in plus, ca pe mine ma trecuse la rubrica " expeditor" in loc de "destinatar". Am incins o discutie tovaraseasca si cu functionara si cu sefa de raion, dar nimic. In viziunea lor, daca colega lor de la posta expeditorului a fost neglijenta si a acceptat formularul incorect completat, eu ca si destiantar trebuia sa repar greseala falsificand un formular... Eu am refuzat sa completez acel formular, ele au refuzat sa-mi elibereze coletul, ajuns acasa eu le-am facut reclamatie, astept cu nerabdare deznodamantul... Tu te-ai dus pa posta Austro-Ungara, care se stie ca-i tipicara. Ia muta-te la Dabuleni, sa vezi daca-ti mai face cineva fitze ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Caracalul ce zipcod are?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
2272225
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Codurile postale au 6 cifre, nu 7. Caracalul are codul postal 235200.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 14 Jun 2010, 09:40) Poate cu avionul. Cu vaporul + formalitatile vamale, durata este de cca. 6-8 saptamani. Cat am lucrat la chinezi la biciclete am coordonat importul a cateva mii de containere din China. 6-8 saptamani daca totul decurge OK. Am avut si surpriza ca un lot de containere sa ne fi fost descarcat din greseala in Grecia... ![]() P.S. Pe platforma feroviara, containerul din Port Constanta pana in gara Petrosani mai facea intre 8 si 12 zile... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
din china mi-au venit pachete in maxim 6 saptamani (o singura data) si minim 2 (tot o singura data). In rest media e de 4 saptamani.
Am luat de zeci de ori si n-am avut niciodata nicio problema decat cu programul de rahat al postei romane (la vama). Daca-ti da chinezul tracking number, poti sa vezi frumusel pe unde se plimba pachetul tau, dar la 2$ transport nu cred ca-ti da ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vallyyy |
![]()
|
deci in mare e ok ebay-ul ......o sa incerc si eu sa vedem cam in cat imi ajung .....multumesc tuturor de raspunsuri
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:48 |