probleme cu tiriac bacau
![]() ![]() ![]() |
probleme cu tiriac bacau
dadu221 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai si mai vrei sa-i dai in git la centrala ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Banii i-a schimbat la BCR;) asa ca are tot dreptul.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
DA, normal ca vreau !!!! Stiu ca opc-ul nu prea se baga la faze d`astea cu bancile ca am mai avut un coleg cariua ofiterul de credite nu vroia sa ii inainteze dosarul pt ca tipul are cioc si bandana pe cap, in cele din urma problema rezolvandu-se cu managerul de credite sau cu directoarea filialei respective .. cu ceva mai mult timp in urma stiu ca a mai avut cineva probleme cu o banca si ma gandeam ca poate imi spune si mie cum a rezolvat problema pt ca ramasese sa faca o plangere pe la centrala . Ideea e ca mi-a fost super naspa cand am vazut ca nu pot schimba aia 100o de euro si aveam nevoie si de ultimul leu in ziua aia ca sa imi pot cumpara masina din care vanzatorul nu a vrut sa lase nici macar un milion si a dat-o cu rezervorul pe rosu (ii urez un paste fericit cu ocazia asta
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca intirzii o zi poate nu se intimpla nimic; dar la 2-3 s-ar putea sa te treaca la dobinda penalizatoare
![]() IN general este bine sa nu lasati astfel de incidente sa treaca. Adresati-va imediat conducerii locale (intrati la directorul sucursalei si spuneti ca aveti de gind sa reclamati la centrala). Asta-i cuvintul magic mai ales la bancile private. Daca ajungeti in faza asta folositi situl bancii unde exista persoane de contact. In cazuri mai serioase lucrati cu scrisori recomandate trimise pe adresa presedintelui. This post has been edited by costi: 2 May 2005, 07:53 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Spunea un utilizator aici pe forum, ca la BRD parca, fiindca a intarziat la un moment dat cu plata numai o zi, l-au declarat rau-platnic
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
costi |
![]()
|
faptul ca intirzii plata cu o zi nu e un capart de lume (platesti dobinda penalizatoare) dar faptul ca te declara "rau platnic" este intr-adevar o problema care trebuie evitata !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dadu221 |
![]()
|
era o intrebare retorica pt ca oricum am o rata in avans platita (ca nu se stie niciodata). Multumesc costi pentru ajutor!Sper sa faca ceva .. macar sa o bage in priza pe va.. ka de la credite si p`ala de la caserie, sa stiu ca am dat eu ultimu`.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
costi |
![]()
|
Sa ne spui si noua ce-a iesit (dac-a iesit)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, eu eram userul (sau unul dintre ei) cu probleme cu BRD - in sensul ca m-au declarat rau platnic - da' fara sa am nici o intarziere ( de fapt aveam bani in contul lor cat sa platesc ratele inca 6 luni). Initial tipa de la credit m-a tratat cu flit, am facut reclamatie la directorul local, ala mi-a zis ca se rezolva da' dup-aia tipa tot cu flit m-a tratat, faza la care am facut reclamatie in centrala. Initial BRD-ul (adica directorul local) a negat si a zis ca m-a mintit pe mine Volksbankul si ca nu m-au raportat ei cu nimic - dup-aia (m-am interesat direct la CRB) a dat-o cotita ca "da, greseala noastra, blabla" a ramas ca-mi curata ei "dosarul" si mi-au dat o "scrisoare de buna purtare" - o adresa oficiala din partea bancii + promisiuni de reduceri/gratuitati la serviciile pe care le voi mai cere BRD-ului (sufletu', nu cred ca mai lucrez cu ei dupa ce termin creditul asta).
Cert este ca reclamatia la centrala are efect. Directorii de sucursala se poate sa te mai abureasca daca esti ghinionist. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
dadu221 |
![]()
|
dpa ce ieri seara la 8 am expediat mailul, azi dimineata primesc telefon de la directorul sucursalei bacau (cu numar secret) si incepe ca de ce nu am venit la el si ca de ce am trimis mail direct la centrala si ca una si alta , ca puteam sa schimb bacnotele la ei fara comision si ca am fost nedrept fata de gajica respectiva care s-a zbatut pt creditul meu de parca mi l-ar fi dat din salariul ei si una si alta .. mi-am re-expus punctul de vedere si am subliniat faptul ca nu aveam de gand sa merg din ploiesti in bacau pentru a schimba bacnotele si ca ash fi putut pierde o "afacere" care pe cat de mica o fi pentru nivelul lui pe atat de importanta era pentru mine. In fine, se pare ca mailul a avut efect si tare ma bucurpentru NEfericirea altora! Multumesc pentru ajutorul acordat !!
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:27 |