DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme cu tiriac bacau

dadu221
post 30 Apr 2005, 18:37
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti

De curand am avut nevoie de un amarat d eimprumut in euro . Cum lucrez in armata si sunt plimbat prin tara nu indeplineam conditia de 3 luni vechime la fostul loc de munca. Am ajuns la tiriac unde am avut sansa sa mi se acorde imprumutul (desi aveam numai o luna vechime la locul de munca) deoarece la fosta unitate se plateau salariile pe carduri de la tiriac. Toate bune si frumoase .. pana acum. Dupa ce mi-am fixat o programare si am ajuns la ora stabilita gajica care se ocupa de credite mi-o tranteste in fata : Stiti unul dintre clienti a intarziat si nu maia vem timp astazi pt dumeanvoastra va rugam reveniti. Cum aveam nevoie de bani am tacut (cu greu). La a doua programare la ora fixa tipa nu era la birou. Revine dupa 11 minute de asteptare si ma invita sa iau loc la birul ei cu formula "Va astept" in timp ce dispae pt inca 2 minute. Am tacut si de data asta . In timpul intocmirii actelor ma ia cu faze ca ar fi probleme ca nu am domiciliu stabil in bacau si ca daca eu dspar nu stie unde sa ma gaseasca in caz de neplata. am intrebat-o daca nu cumva exista si filiala in ploiesti (unde am resedinta) si daca nu cumva si acea filiala apartine si de tiriac (ca sa aiba unde dreq sa ma gaseasca). Tipa ridica tonul si se ratoieste la mine ca ea nu are de unde sa stie pe unde am eu de gand sa zbor si alte cele (lucrez pe un aerodrom militar). Trecand de partea cu relatiile cu clienti si peste faptul ca desi tipa a spus ca primesc raspuns in legatura cu aprobarea creditului in 24 de ore si am primit in 72 ajungem la miezul problemei. Am luat banii (in euro) si nu i-am schimbat imediat ci abia acum cateva zile cand am avut surpriza sa aflu ca 1000 euro (2 bacnote de 500) nu se puteau schimba la nici o banca si la nici o casa de schimb decat cu comision de 15% ca au fost bacnotele spalate si mai nu stiu ce. si eu strangem din buci si pentru ultimul leu ca sa imi fac rost de bani pt o masina. Ma bate gandul sa fac o reclamatie la centrala la bucuresti dar pentru asta am nevoie de cateva indrumari pentru care v-ash fi foaaaarte recunoscator. ceva de genul ca nu am de gand s amai lucrez cu banca respectiva in veci si nici casco pe masina nu indraznesc sa imi fac la ei (asa cum aveam de gand). Va sunt recunoscator pentru price ajutor si sugestie care ma poate ajuta sa le-o trag celor de la tiriac bacau. Aviz celor care iau imprumut in valuta si nu au mai umblat cu asa ceva!!!!!!

ps. dupa ce am facut fata mea de caine batut si am adoptat un ton super umil am reusit sa induiosez o tipa de la bcr care mi-a schimbat banii fara comision dar mi-a retinut numarul de tel ion cazul in care are probleme cu banii ca sa ii iau inapoi (am si chitantza de schimb si pot scoate o "declaratie" de la tanti respectiva in legatura cu starea bacnotelor)

--------------------
DSN rapsodie - 2002 - ph-22-unu
Ie doar o amarata de dacie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 30 Apr 2005, 19:02
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

pai si mai vrei sa-i dai in git la centrala ?

--------------------
DSN/SLZ
+
Manuel
post 1 May 2005, 22:41
Post #3

Membru autentic

From: VASLUI

Banii i-a schimbat la BCR;) asa ca are tot dreptul.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
dadu221
post 2 May 2005, 00:00
Post #4

Membru autentic

DA, normal ca vreau !!!! Stiu ca opc-ul nu prea se baga la faze d`astea cu bancile ca am mai avut un coleg cariua ofiterul de credite nu vroia sa ii inainteze dosarul pt ca tipul are cioc si bandana pe cap, in cele din urma problema rezolvandu-se cu managerul de credite sau cu directoarea filialei respective .. cu ceva mai mult timp in urma stiu ca a mai avut cineva probleme cu o banca si ma gandeam ca poate imi spune si mie cum a rezolvat problema pt ca ramasese sa faca o plangere pe la centrala . Ideea e ca mi-a fost super naspa cand am vazut ca nu pot schimba aia 100o de euro si aveam nevoie si de ultimul leu in ziua aia ca sa imi pot cumpara masina din care vanzatorul nu a vrut sa lase nici macar un milion si a dat-o cu rezervorul pe rosu (ii urez un paste fericit cu ocazia asta wink.gif ) plus ca nu mi=a placut seriozitatea cu care am fost tratat .. ma intreb oare ce se intampla daca intarzii si eu cu o zi plata ratei??????????

--------------------
+
costi
post 2 May 2005, 07:43
Post #5

Membru autentic

Daca intirzii o zi poate nu se intimpla nimic; dar la 2-3 s-ar putea sa te treaca la dobinda penalizatoare smile.gif vezi MP !
IN general este bine sa nu lasati astfel de incidente sa treaca. Adresati-va imediat conducerii locale (intrati la directorul sucursalei si spuneti ca aveti de gind sa reclamati la centrala). Asta-i cuvintul magic mai ales la bancile private. Daca ajungeti in faza asta folositi situl bancii unde exista persoane de contact. In cazuri mai serioase lucrati cu scrisori recomandate trimise pe adresa presedintelui.

This post has been edited by costi: 2 May 2005, 07:53

--------------------
DSN/SLZ
+
Cornel001
post 2 May 2005, 13:50
Post #6

membru belit

Spunea un utilizator aici pe forum, ca la BRD parca, fiindca a intarziat la un moment dat cu plata numai o zi, l-au declarat rau-platnic blink.gif stupizi rau. Asta nu inseamna ca ar fi general valabil, dar totusi, sa fim atenti sa prevenim cumva, inclusiv intreband acolo unde facem imprumutul ce se intampla daca intarziem cu plata.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
costi
post 2 May 2005, 14:24
Post #7

Membru autentic

faptul ca intirzii plata cu o zi nu e un capart de lume (platesti dobinda penalizatoare) dar faptul ca te declara "rau platnic" este intr-adevar o problema care trebuie evitata !

--------------------
DSN/SLZ
+
dadu221
post 2 May 2005, 18:22
Post #8

Membru autentic

era o intrebare retorica pt ca oricum am o rata in avans platita (ca nu se stie niciodata). Multumesc costi pentru ajutor!Sper sa faca ceva .. macar sa o bage in priza pe va.. ka de la credite si p`ala de la caserie, sa stiu ca am dat eu ultimu`.

--------------------
+
costi
post 3 May 2005, 10:49
Post #9

Membru autentic

Sa ne spui si noua ce-a iesit (dac-a iesit)

--------------------
DSN/SLZ
+
vv
post 3 May 2005, 11:16
Post #10

dilbert.com

Mai, eu eram userul (sau unul dintre ei) cu probleme cu BRD - in sensul ca m-au declarat rau platnic - da' fara sa am nici o intarziere ( de fapt aveam bani in contul lor cat sa platesc ratele inca 6 luni). Initial tipa de la credit m-a tratat cu flit, am facut reclamatie la directorul local, ala mi-a zis ca se rezolva da' dup-aia tipa tot cu flit m-a tratat, faza la care am facut reclamatie in centrala. Initial BRD-ul (adica directorul local) a negat si a zis ca m-a mintit pe mine Volksbankul si ca nu m-au raportat ei cu nimic - dup-aia (m-am interesat direct la CRB) a dat-o cotita ca "da, greseala noastra, blabla" a ramas ca-mi curata ei "dosarul" si mi-au dat o "scrisoare de buna purtare" - o adresa oficiala din partea bancii + promisiuni de reduceri/gratuitati la serviciile pe care le voi mai cere BRD-ului (sufletu', nu cred ca mai lucrez cu ei dupa ce termin creditul asta).

Cert este ca reclamatia la centrala are efect. Directorii de sucursala se poate sa te mai abureasca daca esti ghinionist.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
dadu221
post 3 May 2005, 21:30
Post #11

Membru autentic

dpa ce ieri seara la 8 am expediat mailul, azi dimineata primesc telefon de la directorul sucursalei bacau (cu numar secret) si incepe ca de ce nu am venit la el si ca de ce am trimis mail direct la centrala si ca una si alta , ca puteam sa schimb bacnotele la ei fara comision si ca am fost nedrept fata de gajica respectiva care s-a zbatut pt creditul meu de parca mi l-ar fi dat din salariul ei si una si alta .. mi-am re-expus punctul de vedere si am subliniat faptul ca nu aveam de gand sa merg din ploiesti in bacau pentru a schimba bacnotele si ca ash fi putut pierde o "afacere" care pe cat de mica o fi pentru nivelul lui pe atat de importanta era pentru mine. In fine, se pare ca mailul a avut efect si tare ma bucurpentru NEfericirea altora! Multumesc pentru ajutorul acordat !!

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 15:27
Forum Renault