releele aripa dreapta fata de langa far, releele aripa dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
releele aripa dreapta fata de langa far, releele aripa dreapta fata
cristiandoru2000 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 8 December 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II phase 1 hatchbach
1998
|
|||
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
e posibil sa fie releul pentru proiectoare
This post has been edited by Razvan_Ionut: 19 Jun 2010, 11:01 |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Unul e pt termocupla, altul alimenteaza proiectoarele
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
cristiandoru2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 8 December 09 From: Timisoara ![]() |
Bun dar la mine este un fir care spanzura pe acolo si vreau sa il pun la locul lui. Cu schema electrica nu ma descurc deloc. Atasez poza .Unde duce firul V4 spre exemplu? Atasez si o poza cu schema de la dacia 1300, se vede clar unde duc firele, traseele lor. Explicati-mi cum sa inteleg aceasta schema electrica de la Nova. Multumesc anticipat.
Attached thumbnail(s) Poza.JPG ( Size: 44.76k ) Number of downloads: 684 dacia_1300.jpg ( Size: 261.36k ) Number of downloads: 830 |
--------------------
Renault
1998
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
cumva este aproape de radiator sau de relee? daca da este firul proiectorului dreapta. daca te uiti atent in stanga masinii(dreapta ta cum te uiti la motor) trebuie sa il gasesti si pe cel de-al doilea.
This post has been edited by Razvan_Ionut: 20 Jun 2010, 11:59 |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
eustefan88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 May 10 ![]() |
prouiectoarele functioneaza? poate sa fie firul de la siguranta proiectoarelor.. care nu stiu din ce motiv se afla acolo.
|
--------------------
Dacia
Nova
2000 Gt
- B111XXX
|
|
cristiandoru2000 |
![]()
|
Da functioneaza proiectoarele. La acel releu am descoperit ca are doar 3 picioare, al 4 era rupt, probabil de acolo era acel fir. Am inlocuit releul si am pus acel fir la al 4 picior. Merg proiectoarele bine. Mersi tuturor.
|
--------------------
Renault
1998
|
|
bogdy87tds |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 November 09 From: sebes ![]() |
la nova mea in stanga masini am 3 relee unui termocupla si unui pompa de benzina si celalalt banuiesc ca apartine tot de injectie ca daca il scot nu mai merge masina. si in dreapta masini am un releu de proectoare. nu stiu io asa am luato
|
--------------------
dacia
1310 tlx
1986
- ab XX RER
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
nu mai deschid un nou topic..
revin cu o intrebare.. ce relee (bune) recomandati pentru faruri? |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nu stiu ce firma sa-ti recomand, insa cele cu capace de plastic mi se par mai bune decat alea cu capac din tabla.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
am luat 2 bucati relee deaste ieftine la 3.5 lei, in 5 pini si am faza/lumina doar pe un singur pin ca celalalt este nul.
si pe langa ca este nul, nici nu-si face releul bine treaba...bazaie, caraie, mai bine fara sau cu ceva bun decat sa mai iau si foc...(proba facuta pe un redresor de incarcare) |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Pai ia ceva mai scump, eu am luat unele cu capacul de plastic transparent si de vreo 4 ani nu am treaba cu ele.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
am fost azi si mi-am luat dealea metalice ca sunt cele mai bune am inteles..
s-a rezolvat problema.(am legat si releele) |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:33 |