BAC
![]() ![]() ![]() |
BAC
mateo24 |
![]() ![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 20 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
informatica
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vezi ca mai e un topic deschis pe pagina asta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ba, puneti mana si invatati, numai pierdeti timpul airea pe net!
Auzi?! Chestionare pe daciaclub le trebuie lor cand bac-ul bate la usa... |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
las ca sti vorba aia "porcul nu se ingrasa in ajun " ...la noi atunci se ingrasa cel mai bine
![]() |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Nu trebuia sa mai deschizi un topic despre BAC, pentru ca ideea era sa fie doar unul singur ca sa nu se piarda ideile in 2 topicuri. De exemplu poti intreba si pe celalalt topic pe fiecare ce materie si-a ales pentru proba a a3a la examen. Cred ca nu este momentan relevant pentru noi cei care urmeaza sa dam BAC-ul peste o saptamana sa stim ce si-au ales ceilalti la a 3a proba ci sa ne ajutam si sa fiti atenti ce se discuta in jurul vostru ca este posibil sa aflati ce pica la proba de romana la partea a 3a.
Haideti sa fim uniti si sa trecem peste acest prag ! |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am votat "fizica".
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am votat si a iesit Base, care, impreuna cu Boc ne-au adus in prag de faliment.
This post has been edited by giany911: 20 Jun 2010, 20:21 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:51 |