curatare tapiterie, vreau sfaturi eficiente
![]() ![]() ![]() |
curatare tapiterie, vreau sfaturi eficiente
the fast and furious |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu te-as sfatui sa o dai jos, vai de buricele degetelor tale...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
O solutie simpla ar fi un set de huse. Daca tapiseria e prea murdara/roasa oricat de bune produse ai folosi si oricat de mult timp si rabdare ai aloca operatiunii de curatare tot nu va iesi pre bine.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Poate iesi bine dar nu te poti folosi de masina imediat. Eu la Tico le-am spalat in curte( scaunele cu totul) si au iesit ok. Cu sapun de casa. Mai bun decat detergentul.
This post has been edited by BZN: 22 Jun 2010, 22:31 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
aleXpeed |
![]()
|
![]() |||Distrigaz Motorsport Group: Members Posts: 36 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti taun'. ![]() |
Hai ca pe scaune pui huse, dar plafonul si fetele de usi le poti face cum am facut si eu: perie, carpa, solutie de la spalatorie (gen bio carpet), apa, si spor la lucru, iese ca nou:D.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 & 2008/Laureate & Prestige
- B 55 CUP/B 20 PGD.
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e ca am incercat cu Biocarpet sa curat bancheta spate insa dupa uscare era fix la fel de patata. Solutia cu huse nu prea o agreez deoarece fiind circulatie mare de persoane nu or sa stea fixe si vor trebui tot timpul aranjate. Imi trebuie niste huse cu un sistem foarte bun de fixare , dar nu cred sa existe asa ceva. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Alta tapiterie este solutia atunci ,uite de exemplu in Constanta la 320-340 lei gasesti combinatie din vinilin cu material textil, doar vinilin sau doar material textil si vin turnate si arata perfect.Cred ca si in Bucuresti gasesti asa ceva.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Eu am curata bancheta din spate cu venish pentru covoare si a iesit foarte bine. Am agitat pana a iesit multa spuma, am pus spuma in strat pe bancheta, putin frecat cu peria si apoi lasat sa se usuce. La sfarsit am dat cu aspiratorul putin pe bancheta si gata.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
o solutie buna de curatat este scumpa.
eu recomand de la the chemical guys,3m... astea din hypermarketuri au ambalaje atragatoare,pret mic si rezultate f mici sau chiar zero. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
gan2ryu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 4 September 07 ![]() |
Vanish, e foarte bun,dar pune pe tapiserie doar spuma,fara apa.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4,2007
|
|
Azzuro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 April 05 From: Buc,CT ![]() |
Vanish...Diluezi solutia concentrata (ei zic 1:9,eu am preparat 1:3) si o pui intr-un atomizor,pulverizezi uniform pe bancheta,freci cu un burete care nu se destrama pana obtii spuma...la final poti sterge surplusul de Vanish cu o laveta de bumbac care nu lasa scame.Daca nu stergi cu laveta se usuca mai greu...Dupa uscare recomand curatarea cu aspiratorul...
Am folosit substante dedicate de la Arexons si Sonax si in afara de un miros placut nu am obtinut o curatare mult mai buna.Pentru pete recomand Armor All Multi Purpose Cleaner (daca nu ma insel ultima oara l-am vazut la Petrom si mai mult ca sigur la hipermarketuri). |
--------------------
Jeep
Renegade
2015
|
|
Andule |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 June 10 ![]() |
salut,cel mai bine dute la o spalatorie auto care se ocupa de asa ceva,ei au solutii speciale,dar eficiente,ti-o face ca noua.
![]() |
--------------------
Bmw
Avion
1991-1997 Salut
|
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Salut. O tapiterie(nu huse) de logan nu te intereseaza? A fost foarte putin folosita, iar dupa ce a fost data jos a fost curatata chimic.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Incearca Pulimax de la Mafra . Il pulverizezi pe banchete si ce vrei sa cureti , in abundenta . Si intr-o pompita (gen pompita de clean sau de gradinarit) , pui apa calduta , pulverizezi apa calda peste pulimax si freci cu o perie toata suprafata pe care vrei sa o cureti . Dupa ce ai terminat de frecat , iei o carpa de microfibra , o umezesti in apa calda si stergi suprafata pe care ai frecat-o cu carpa de microfibra . Desigur inainte sa dai cu pulimax , aspiri , si dupa ce termini , mai dai un aspirator . Nu ar trebui sa mai revina petele dupa
![]() This post has been edited by CatalinCTM: 30 Jun 2010, 08:54 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:52 |