DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Yala Dacia Logan MCV

David Oprea
post 23 Jun 2010, 09:19
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!

Am si eu o problema. Mi-a fost sparta masina (Logan MCV cu face lift), prin fortarea yalei de la usa sofer, si mi-a fost furat radio CD-ul.

Aveti idee, daca vreau sa schimb yala, trebuie sa schimb toate yalele si contactul cu chei cu tot, sau poate fi schimbata doar cea in cauza astfel incat sa nu fiu nevoit sa mai am o cheie in plus doar pentru ea. Masina are inchidere centralizata.

De unde as putea cumpara un radio CD cu MP3 de Logan la un pret OK, in afara de reprezentanta?

Multumesc mult!

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI 85 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EUGEN2008
post 23 Jun 2010, 12:25
Post #2

Membru autentic

From: Brasov

posibilitati sunt nelimitate , ori schimbi doar o yalla de usa caz in care vei avea 2 chei , ori o lasi asa daca tot ai centralizata , ori schimbi toata colectia de incuietori , ori te duci la dealerul dacia din orasul tau si-ti comanda la producator doar butucul respectiv sa se potriveasca la cheia ta (costa mai mult de jumatate din pretul colectiei intregi) , ori le cumperi second etc. Daca vrei colectie sau yalla second ma suni . 0765424433 sau : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=163737&hl=

--------------------
LOGAN LAUREATE 2006
La omu sarac nici boii nu trag !
+
David Oprea
post 25 Jun 2010, 08:44
Post #3

Membru incepator

Merci mult pt raspuns!

Singurul motiv pentru care vreau sa o schimb este ca mi-e teama ca mi se poate deschide masina oricand. Ce varianta imi recomanzi?

Nimic referitor la un MP3, mai ieftin ca cel din reprezentanta (SH eventual)?

Multumesc!

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI 85 CP
+
EUGEN2008
post 25 Jun 2010, 09:50
Post #4

Membru autentic

From: Brasov

pai daca ai inchidere centralizata deci oricum nu folosesti deschiderea manuala atunci poti pune doar yalla respectiva si insertul cheii nici macar sa-l porti dupa tine . In caz de vreo urgenta -gen baterie descarcata- deschizi prin dreapta. Mp3 cumperi de la metro , altex etc sunt zeci de modele , nu trebuie sa mai cumperi blaupunktul original care probabil e scump si nici cel mai bun.

--------------------
LOGAN LAUREATE 2006
La omu sarac nici boii nu trag !
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:27
Forum Renault