Intrebare siguranta
![]() ![]() ![]() |
Intrebare siguranta
motanel pufos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
De obicei gasesti numai la set, printr-un hypermarket mare sau benzinarie.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pune niste lita subtire in jurul ei si merge brici
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mda..interesanta solutie, da' poate nu lucra la CFR..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Mereu tu ai replica pt toti dar nici o data o solutie viabila...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sunt curios cum nimeresti si calibrezi lita aia la fix pentru amperajul ala, sa nu mai zic ca initial e in interiorul sticlei sa nu iei foc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
motanel pufos |
![]()
|
am cautat si in suparmarketuri si in vreo 5-6 benzinarii. nu aveau modelul asta.
Defapt nu aveau nici un fel de sigurante doar becuri. |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
argon |
![]()
|
e din stecherul ce intra in locasul brichetei? totusi de ce scrie atunci 250 v?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Aia nu pare siguranta auto. Gasesti pe la vreun magazin de electrice/electronice/baterii/cabluri/mufe. Poate si prin targuri.
In primul rand e bine sa afli DE CE s-a ars, altfel risti sa pateasca la fel imediat ce-o schimbi. Daca ai mana fina, scoate capacelele, vezi ce diametru are sarma aia si inlocuieste-o cu una de cupru de aceeasi grosime. Dar pe interior, nu pe exterior. Formatul e cam standard. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Jun 2010, 16:20) sunt curios cum nimeresti si calibrezi lita aia la fix pentru amperajul ala, sa nu mai zic ca initial e in interiorul sticlei sa nu iei foc. Nu trebuie sa calibreze nimic, o pune pe direct si gata. Pe vremuri cand aveam sigurante rotunde tabloul din casa si se ardeau, sa vezi ce le calibram cu lite, ochiometric. Priza de bricheta oricum are siguranta ei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
motanel pufos |
![]()
|
s-a ars ca s-a ars, nu stiu, defapt firul din ea pare intact, chestia e ca nu merge.
La incarcatorul de la telefon si la cel de gps, am gasit sigurante asemanatoare dar as prefera sa iau una noua. Ma gandeam ca poate stie cineva un magazin de piese auto unde as putea gasi astfel de sigurante. |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
N-auzi ca aia nu e siguranta auto? Mergi de ex. la Quintrix sau ceva asemenea.
Dar zici ca sarma pare intreaga? Poate ca siguranta e buna si s-a ars altceva? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bolidu |
![]()
|
Pufosule spune-mi ce dimensiune are siguranta lungime si diamentru. Am eu la job o gramada dastea numai ca sunt ceramice nu de sticla si in interior au nisip de quartz. Dupa specificatiile electrice am sigur dar nu stiu daca dimensiunile sunt stas.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Alea-s sigurante clasice, se gasesc in toate magazinele de piese electronice. Scrie pe ea de cati amperi e, cumpara alta si gata.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sigurante ca astea avea Oltcit.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cum zicea cineva mai sus siguranta aia o gasesti la magazinele unde se vind piese electronice , se poate repara , daca e arsa , pui 1 fir de lita de 0,3-0,4 , icalzesti capetele cu un letcon pe rind , tinind siguranta cu o cirpa , servetel mai gros iar cin a devenit lichid scuturi siguranta , in cat trebuie sa apara o gaura faci asa la ambele capete , apoi bagi lita , cositoresti si gata
ar fi indicat sa o masori inainte poate nu e arsa si ai probleme la cablu , poate s-a intrerupt cablul intre priza si conector |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
la 16A oricum e mai mare decat siguranta de la bricheta. Oricum daca vrei sa cumperi la magazinele de electronice gasesti.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
argon |
![]()
|
QUOTE(bolidu @ 24 Jun 2010, 14:21) apropos , eu am pus lita pe o siguranta ca asta dintr-o sursa de PC, era sa iau foc, a iesit un fumalau din ea, noroc ca au sarit sigurantele din casa...nu mai fac romanisme de genul. Daca se arde o sigurante de cele mai multe ori trebuie vazut de ce s-a ars, ca nu li se nazare lor asa deodata. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Daca esti din Bucuresti poti sa cauti in zona Tei (Maica Domnului) pe unde e magazinul Connex Electronic si cel putin inca 10 alte magazine in care poti sa te cauti cu sanse mari de a gasi.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
bolidu |
![]()
|
Argoane daca ai pus sarma de balot in loc de lita subtire e normal sa iei foc mai ales ca daca zici ca a iesit fum era un scurt in sursa si siguranta aia nu mai avea nici un rol acolo. Trebui pusa lita cat mai aproape de diamentrul celei initiale sau chiar mai subtire. La cablurile de alimentare stricate de la PC este cablu multifilar si ai acolo lita pentru a pune la n sigurante.
Pufosu` nu a mai zis nimic cred ca a gasit si ne lasa sa latram aiurea pe aici ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() This post has been edited by bygy007: 26 Jun 2010, 01:34 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
motanel pufos |
![]()
|
O sa merg intr-o zi pe la tei pe acolo la magazinele respective sa vad daca gasesc cate ceva.
incarcatorul de gps are o siguranta similara dar in loc de 16 A scrie 2A si tot 250 v |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
bygy007 |
![]()
|
nu prea are importanta tensiunea , curentul conteaza
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:00 |