Giurgiu-RM.Valcea-Tg. Jiu-Lainici-Deva-Scarisoara, Vreau ceva informatii depre traseu
![]() ![]() ![]() |
Giurgiu-RM.Valcea-Tg. Jiu-Lainici-Deva-Scarisoara, Vreau ceva informatii depre traseu
metrix4you |
![]()
|
||
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|||
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
portiunea tg jiu-bumbesti-jiu este JALE....iar portiunea hateg-simeria cam la fel!!!!din hateg ai varianta "scurta" spre hunedoara ,asta daca cunosti drumul....si ,surpriza, este mai bun dar mult mai virajat si in rampe(p-acolo se tine o etapa de raliu )
|
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Da,tg.jiu-bumbesti e varza,mai bine o iei la stanga cand iesi din tg.jiu,prin Turcinesti,sunt vreo 300m neasfaltati dar decat gropile din DN...
Intre Hateg si Simeria nu e chiar asa rau,exceptie in Bretea Streiului,unde chiar faci slalom printre gropi... Daca tot e vara,mai bine faci stanga in Hateg,si dupa niste peisaje iesi in Hunedoara,apoi o miniautostrada pana in Deva. |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
engime |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
Cheile Nerei, poti sta si cu cortul, totul e superb acolo, dupa parerea mea
|
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
hai sa mai pun o intrebare ... pe traseul stabilit ce zona linistita si buna pentru cort imi recomandati ?
acum cercetez cheile nerei ... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
In jud HD poti pune cortul la OHABA DE SUB PIATRA,in dreapta DN66,pe malul Streiului sau la intersectia DN66 cu DN7,tot pe Strei.Ai spatiu cat vrea muschii tai...
![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:12 |