Oglinzile laterale de la Solenza sunt rabatabile?
![]() ![]() ![]() |
Oglinzile laterale de la Solenza sunt rabatabile?
LLX |
![]()
|
||
![]() autentic Group: Members Posts: 34 Joined: 4 June 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- LLX
|
|||
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai trage de ele...daca se pliaza inseamna ca sunt rabatabile, daca nu .....asta e ....tre' sa-ti iei altele ....
![]() ![]() ![]() Acum serios .....sunt rabatabile, incearca mai cu incredere ca sunt noi si merg mai greu ..... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
sunt dar nu arata chiar bine dupa ce le pliezi ..
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
O intrebare pe care ma vroiam sa o pun si eu. A trebuit sa le rabatez odata pentru a avea acces intr-un loc mai strins si am tras de ele dar nu au vrut. Poate nu am tras destul, mi-a fost si frica, e adevarat asa ca am studiat cartea tehnica. Nimic despre acest aspect asa ca mi-a ramas forumul.
Inteleg ca nu arata bine cand le pliezi, dar dupa ce revin in pozitia normala de functionare, cum arata? Se vede ca au fost rabatate? Joaca? S-a slabit arcul? |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca tragi de ele un pic spre exteriorul masinii si apoi le apleci catre spatele masinii atunci vei reusi sa le pliezi.
La operatiunea inversa trebuie atentie ca sa nimereasca bine pe plasticul acela din oglinda. La fel, tragi intai de oglinda si abia apoi o pui la loc. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE am tras de ele dar nu au vrut. Poate nu am tras destul, mi-a fost si frica, e adevarat Incearca sa le impingi. Dinspre fata masinii spre spate. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
mai baieti mai bine va apucati de tras de fiare, e si mai sanatos si nici nu produce pagube...la masina, bineinteles
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acum pe bune, le-am pliat si eu odata si de atunci am jurat ca mai bine le sparg lovindu-le de garduri decat sa le rup ca prostu' tot incercand sa fac muschi cu ele. |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
mariancd |
![]()
|
si eu le-am pliat si am ajuns la concluzia ca mecanismul este facut doar sa mai amortizeze loviturile decat sa fie pliate oglinzile ...
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
LLX |
![]()
|
![]() autentic Group: Members Posts: 34 Joined: 4 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Concluzia ar fi ca de fapt nu sunt rabatabile...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- LLX
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
apropo oglinzile voastre nu se umplu de apa la spalat? io de cate ori o spal si plec cu ea imi curge apa din oglinzile laterale si mi se fac niste stropi pe usi de toata frumusetea. Ma gandesc serios ssa le dau o gaura in martea de jos sa se scurga dracului apa de akolo. :roll: :roll: :roll:
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
mariancd |
![]()
|
si eu m-am gandit sa le gauresc ...
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
liviu`s |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 5 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Oglinzile laterale de la Solenza sunt rabatabile? Cu putin efort, orice este rabatabil. |
--------------------
VW
Passat
- B - 92 - PGR
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
:idea: :idea: :idea: Buna idee....sar'na boierilor. 8) 8) 8)
|
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE apropo oglinzile voastre nu se umplu de apa la spalat? io de cate ori o spal si plec cu ea imi curge apa din oglinzile laterale si mi se fac niste stropi pe usi de toata frumusetea. Ma gandesc serios ssa le dau o gaura in martea de jos sa se scurga dracului apa de akolo. :roll: :roll: :roll: da' cin' te pune sa speli masina?! tu de ploaie n-ai auzit? :wink: :wink: |
-------------------- |
|
aburel vlaicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 June 03 ![]() |
QUOTE QUOTE apropo oglinzile voastre nu se umplu de apa la spalat? io de cate ori o spal si plec cu ea imi curge apa din oglinzile laterale si mi se fac niste stropi pe usi de toata frumusetea. Ma gandesc serios ssa le dau o gaura in martea de jos sa se scurga dracului apa de akolo. :roll: :roll: :roll: da' cin' te pune sa speli masina?! tu de ploaie n-ai auzit? :wink: :wink: Pai de asta spala masina, ca sa cheme ploaia. ![]() Serios vorbind, am studiat pb. la masina unui vecin si sunt rabatabile. Desfacutul, reglatul si putin gresat l-au ajutat pe cetatean. Desigur, nu se pune unsoare in disperare, ca se scurge pe caroserie. |
-------------------- REFUZ SA SEMNEZ
|
|
LLX |
![]()
|
Raspuns de la Dacia:
Va multumim pentru e-mailul din data de 11.09.2003, prin care ne solicitati informatii despre retrovizoarele exterioare care se monteaza pe Dacia Solenza . Ne face placere sa constatam ca sunteti un client fidel al companiei noastre. In legatura cu informatia solicitata va comunicam urmatoarele: Retrovizoarele exterioare care se monteaza pe Dacia Solenza, in functie de gradul de echipare al autoturismului, sunt de doua tipuri: - cu reglaj din exterior, suportul retrovizorului se roteste in articulatie in pozitia dorita; - cu reglaj interior, in plan orizontal sau vertical, cu ajutorul unei parghi. Amandoua tipurile de oglinda, se rabateaza numai catre interior ( catre habitaclu ). Cu cele mai bune urari de bine, Consilier Client, Cristian TOMESCU |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- LLX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:03 |