Frane si zgomote ciudate...
![]() ![]() ![]() |
Frane si zgomote ciudate...
cristig |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Salut!
De dimineata dupa ce am intrat prin cateva balti maricele, cand pun frana la viteze mici (10-15km/h) se aude un uruit de fapt un uuuuuuuuu ![]() Zgomotul se aude doar cand calc frana la jumatate si o tin asa si la viteze mici. Am pomenit si de balti ca este singura chetie care imi vine in cap acum... SLZ Rapsodie 4500km cred ca ai luat apa la tamburii de frana. la mine la Tico facea exact asa dar isi revenea repede. asa ca stai linistit. nem problem! 8) |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate aviasol, si eu am patit-o de dimineata de la balti, la un moment dat nu-mi mai tinea frina cum trebuie, dar si-a revenit cam in 10 min.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
cristig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Merci mult M-ai linistit. ca eu sunt un pic afon in domeniul mecanica/auto... :shock:
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:52 |