Cutie viteze, se invarte dar nu de la bila de jos
![]() ![]() ![]() |
Cutie viteze, se invarte dar nu de la bila de jos
vladN |
![]()
|
||
De la Iasi va deranjez Group: Members Posts: 20 Joined: 21 June 10 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|||
vladN |
![]()
|
De la Iasi va deranjez Group: Members Posts: 20 Joined: 21 June 10 From: Iasi ![]() |
nu stie nimeni
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu unul nici acum nu imi dau seama de unde ti se invirte tie...
eu zic asa ca daca nu ti se invirte din bila de jos atunci s-ar putea nuca sa se fi dezlipit din adaosul ei care exista intre nuca si teava schimbatorului de viteze...eu la asta ma refeream pe mess... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
si eu cred ca ti se invarte maciuca aia de sus pe care sunt desenate vitezele...jos nu are ce sa ti se invarta deoarece sunt niste tije sudate si niste arcuri...daca ar fi ceva de jos crede-ma ca nu ai mai putea sa schimbi vitezele
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
si mie m i se invartea nuca aia neagra ..am scos o,am bagat 2 superglue in ea,am pus o la loc si nu o mai scoti nici cu tancu
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
si eu am facut la fel:))...am bagat la bison si s-a lipit atat de tare incat daca va fi nevoie sa o scot cred ca tai tija:D
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
vladN |
![]()
|
am pus si eu poxipol azi
![]() acum nu se mai invarte, mie mi se dezlipise suportul nucii.., toate ok , :* |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:08 |