Sediu Ausburg din Colentina, adica pe unde e ?...
![]() ![]() ![]() |
Sediu Ausburg din Colentina, adica pe unde e ?...
Cristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza / Logan
- B
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mergi pe Soseaua Colentina pana aproape de capatul acesteia (podul din apropierea en-gros-ului europa). Mergi mai incet imediat dupa capatul tramvaiului. Inainte cu 20-30 de metri de piciorul podului se face o straduta la dreapta. N-ai cum s-o ratezi ca este o placuta galbena montata pe un stalp chiar in coltul acestei strazi. Dupa ce ai facut dreapta si ai intrat pe strada asta (nu stiu cum ii spune) mergi 100-150 m si faci dreapta pe langa un fel de hala si se vede undeva mai in spate service-ul.
Sper ca te-am lamurit cat-de-cat. ![]() Edit: Vanzari & Service auto Bucuresti Adresa Str. Nicolae Apostol nr.2-4 Sector 2 Telefon +40 21 240.97.25 Fax +40 21 404 31 09 Email vanzaricolentina@augsburg.ro Program Luni-Vineri 09.00-18.00 Sambata 09.00-13.00 This post has been edited by Marius: 5 May 2005, 14:47 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Cristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc ! Ma descurc daca stiu acum adresa si cam pe unde este.
Din partea mea, se poate fereca cu sapte lacate topic-ul... ![]() Si vad si eu, acum, cum se scrie corect: augsburg ![]() This post has been edited by Cristi: 5 May 2005, 14:55 |
--------------------
Dacia
Solenza / Logan
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:45 |