Tampoane cutie, unde gasesc
![]() ![]() ![]() |
Tampoane cutie, unde gasesc
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
eu cred ca ti-a sarit arcul ala care tine acolo jos de traversa parca..sau s-a slabit..tampoanele nu cedeaza asa usor
|
-------------------- |
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Intradevar tampoanele alea nu se duc asa usor.Verifica parghia aia care e intre manela la schimabtor si cutie sa nu aiba bucsele duse.Se mai poate strica si maneta din cauza uzurii mari pe care o are la bila (aia de pe maneta si care e in cutiuta aia din podea)
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
se simte cum se zguduie masina si zgomotul specific, tampoanele au fost de vina de la inceput, cand le-am pus si am strans piulitele, au cedat si am mai pus cate un rand de contrapiulite.
V-am intrebat ca poate stiti vreun loc de unde sa nu mai iau facaturi de-astea oribile... |
--------------------
-
-
-
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
daca te incalzeste cu ceva simbata am schimbat si eu tampoanele (ce discutie de femei dom'le) si imbunatatirea e slabuta. si la mine se zguduie in continuare masina.
presupun deci ca ar mai fi alte probleme. tampoanele de la motor? simbata asta o sa ma uit si la pivoti, tiranti etc subcriu la ceea ce au zis antevorbitorii mei (cit mi-am dorit sa spun asta), tampoanele nu se duc asa usor. si alea vechi pe care le-am dat jos erau destul de tari. |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
andu911 |
![]()
|
alea sunt problema, da-le dracu ca imi vine sa ma apuc de construit tampoane, nici macar surburile alea nu sunt bune...se duce filetul repede si la fortari mari, nu mai stau stranse...
|
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
am gasit de-alea originale.
|
--------------------
-
-
-
|
|
razvanmarius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 05 ![]() |
Vezi ca s-ar putea sa se fi rupt cauciucul de pe placile de metal,pe care este prins.
Eu asa am patit,asta acum vreo 3 ani:era zgomot pe dedesubt,la cv.Buuuun,ma apuc si schimb tampoanele,pun altele noi.Cele vechi erau doar putin dezlipite de metal,si cam elastice(mi s-a parut mie).Cele noi m-au tinut o luna,nu mai mult,exact cum am zis s-au dezlipit de pe metal.i final le-am pus tot pe alea vechi,si merg si acum. |
--------------------
dacia
D.cab,solenza 1.9D
- CL xx yyy B 36 xxx
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Cumparati si voi piese de schimb de la magazinele mari de piese, nu de la cele de cartier care cine stie de pe unde isi i-au marfa.Eu am patit-o cu un cablu de acceleratie care din start nu prea era bun, iar un prieten a laut tzeapa cu rulmenti de spate care dupa o saptamana s-au tocit (si role si camasa) si era sa ii cada roata.Piese de origine sunt bune.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:09 |