Scartait suparator
![]() ![]() ![]() |
Scartait suparator
vitamina |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
ulei pe locul ala unde spui ca iti scirtiie...la pedala de ambreiaj spui ca face...nu are cum sa se duca ambreiajul din atita lucru
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
vitamina |
![]()
|
Ramsen,dar unde ajunge uleiul daca il pun prin acea gura de vizitare?M-am gandit si eu la aceasta varianta,dar am avut teama d a nu ajunge pe placa sau disc si apoi sa imi patineze.Nu am desfacut niciodata un ambreiaj de solenza si nu stiu nici macar unde intra furca aceea la celalalt capat.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
vitamina |
![]()
|
Am citit indrumarile din acel link,dar nu stiu daca am inteles exact:acolo spune ca se trage de furca pt ca iese f usor.Adica poti sa o scoti de tot?Chiar nu inteleg exact daca la asta se refera.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
unde actioneaza pedala de ambreiaj in masina
aici ai spus tu ca iti scirtiie pedala...si nu la ambreiaj prin gaurica unde este pus senzorul de turatie...eu la pedala din masina ma refer |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:50 |