2010 Ford Explorer, `
![]() ![]() ![]() |
2010 Ford Explorer, `
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Pfui, ce melanj al aspectului frontal de la Range Rover (pe care abia l-au vândut) și luneta Mercedes-ului ML, stopuri parcă venite de pe Subaru…
Frontal, lateral și în interior îmi place, posteriorul mai puțin. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
botul este criminal.
oare la noi vor aduce asa ceva? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
S-au apucat si astia sa copie modelele altora? Ce-s chinezi?
Asta-i Range! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mie nu mi se pare atat de evidenta asemanarea. Arata bine masina.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Call me crazy but, i like it! Astept sa vad cum arata "in persoana", in poze arata chiar interesant.
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 26 Jul 2010, 12:15) Spate de Range Rover Sport si fata de Evoque: Ok, nu 100% da' seamana dubios de mult. Attached thumbnail(s) RoverSportHST_01.jpg ( Size: 49.44k ) Number of downloads: 465 land_rover_lrx_3.jpg ( Size: 128.29k ) Number of downloads: 488 |
--------------------
No
Reno
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Frumusica, putin la interior daca modificau (mai ales tabloul de bord) era exact pe gustul meu.
In ziua de azi e greu sa vii cu o inovatie puternica in materie de design, asa multe masini sunt incat dpdv al ergonomiei, economiei, fiabilitatii e greu sa descoperi ceva revolutionar. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Arata binisor.Presupun ca acesta este modelul american.Sunt curios de cel european pt ca de obicei cel american arata mai tot timpul mai bine decat cel european
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu cred ca a existat versiune europeana pentru explorer, poate te referi la escape..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
Nope, a fost adus candva prin anii '90.
Dar era o balena si am impresia ca era si doar pe benzina. Ma indoiesc totusi ca-l vor aduce in Europa, e prea mare si in plus aici au deja Kuga. Varianta asta: This post has been edited by Garett: 29 Jul 2010, 12:03 Attached thumbnail(s) 800px_95_98_Ford_Explorer.jpg ( Size: 115.54k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:00 |