DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfaturi va rog...

barzanv
post 12 Sep 2003, 10:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Buc

Desi stiu ca sa mai discutat, nu pot sa ma abtin sa nu va pun in tema cu dilema(e putin spus- disperarea mea-) ce m-a cuprins.
De citeva luni bune va citesc zilnic, ajungind acum sa cunosc solenza foarte bine , desi n-am condus-o decit 4km la test.
Dupa ce am reusit cu greu sa-mi conving tatal ca matizul e varza (desi in trecut l-am sustinut frenetic, pt ca urma sa-mi iau) si ca solenza e "the best" m-a cuprins disperarea...
Sa ma bag la rate cu avans 0 la brd( se mai poate inca..,NU?) pe 5-6 ani , sau sa mai astept si sa ma mai lamentez ca n-am masina... etc.
Si-a luat cineva solenza fara avans de la brd? As dori detalii.
Ma duc sa ma dau cu capul de un colt al camerei ca sa nimeresc doi pereti odata , poate gasesc solutia. Sa mai stau sa astept cai verzi pe pereti sau sa-mi iau o clima si s-o plateasca si fiul (peste 25 ani...)...

Aveti grija cum inotati biggrin.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
razvancc
post 12 Sep 2003, 10:09
Post #2

membru...de partid

From: cateodata...bucuresti!!!

solenza cu avans zero :?: :?: :?: - cea mai mare teapa laugh.gif laugh.gif laugh.gif
In acceptiunea celor de la brd avans zero inseamna de fapt 25 mil. ca dacia sa accepte comanda ( iar o chestie pe care nu am inteles-o: ma duc si-mi iau mercedes super accesorizat cu banu' jos, dar dacie nu se poate decat la comanda). Dupa ce iti acorda creditul cei 25 mil se returneaza dar nu cred ca este o idee prea buna, daca tot i-ai dat, la care se mai adauga aprox. 3mil. pt. numere+ taxa inmatriculare, etc.

--------------------
renault/nissan megane sedan/navarra 1.6 16v/ 2.5 turbo
Gratitude is merely the secret hope of further favors.
+
klaus
post 12 Sep 2003, 10:13
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Eu as mai astepta un an.
X90 va fi oricum o masina mai buna, si cam la acelasi pret.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
clr
post 12 Sep 2003, 10:34
Post #4

Membru autentic

solenza cu avans zero :?:  :?:  :?: - cea mai mare teapa  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif 
In acceptiunea celor de la brd avans zero inseamna de fapt 25 mil. ca dacia sa accepte comanda ( iar o chestie pe care nu am inteles-o: ma duc si-mi iau mercedes super accesorizat cu banu' jos, dar dacie nu se poate decat la comanda). Dupa ce iti acorda creditul cei 25 mil se returneaza dar nu cred ca este o idee prea buna, daca tot i-ai dat, la care se mai adauga aprox. 3mil. pt. numere+ taxa inmatriculare, etc.

Asta pentru ca variantele mai scumpe nu se gasesc la dealeri cu banul jos! In momentul in care comanzi masina trebuie sa dai avansul de 25 mil. Cred insa ca daca iei o varianta ieftina (gen Confort) pe care ai sanse sa o gasesti le dealer la vanzare ai putea avea sanse sa o iei cu avans zero.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
+
Bobo
post 29 Sep 2003, 13:57
Post #5

Membru autentic

BCR majoreaza plafonul de creditare pentru achizitionarea de autoturisme

Banca Comerciala Romana (BCR) a majorat suma maxima ce poate fi acordata de banca in cazul creditelor pentru achizitionarea de autoturisme, motociclete, motorete si barci cu motor, de la 15.000 la 30.000 de euro sau echivalent. In cazul acestui tip de credite, solicitantul poate sa garanteze doar cu salariul si trebuie sa cesioneze in favoarea bancii polita de asigurare CASCO a autoturismului. Beneficiarii de credite trebuie sa fie salariati cu contract de munca pe o durata mai mare decat cea de creditare si sa faca dovada realizarii de venituri lunare certe duble fata de rata lunara de rambursat. In cazul unui credit in lei pentru achizitionarea unui autoturism nou este necesar un avans de 25%, perioada maxima de creditare este de 5 ani, iar dobanda variabila (in prezent este de 25,75%) sau fixa (pe o perioada de 6 luni - 23,75%, 12 luni - 21,75% si 36 de luni - 20,75%). Daca solicitantul opteaza pentru un avans mai mic de 25% (poate fi si avans zero), nivelul de dobanda creste cu un punct procentual. Pentru obtinerea unui credit pentru achizitionarea unui autoturism nou in valuta este necesar un avans minim de 15%, perioada maxima de creditare este de 5 ani, iar dobanda este in prezent de 10,5% pe termen scurt si de 12% pe termen mediu. De exemplu, pentru un credit de 330 milioane de lei, pe o perioada de 5 ani, la o dobanda de 25,75%, rata este de circa 10 milioane de lei pe luna, iar pentru un credit de 10.000 de euro, rata lunara este de 222 de euro.

Raiffeisen vrea sa vanda la Salonul Auto

Raiffeisen Bank va reduce, în perioada de desfaşurare a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB), cu un punct procentual, de la 9% la 8%, dobanda pentru creditele în dolari si euro pentru cumpararea de autoturisme.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 06:32
Forum Renault