flanse solenza
![]() ![]() ![]() |
flanse solenza
kap00ne |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 5 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu erau flanse. Am vazut si eu un SN care avea rotile prea in afara dar asa era modelu jantei.
Despre flanse pot sa-ti spun ca sunt ilegale dar avantaju lor e ca iti ofera posibilitatea sa montezi jante in 5 prezoane. Pentru ce vrei tu vezi ca exista si distantiere, dar nu stiu prea multe detalii despre ele. Vezi pe cartuning.ro |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Prezoane mai lungi si inele distantiere pe ele... Da stai tu in baza lor (se pot rupe mult mai usor, nefiind montata janta direct pe tamburi
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
AdyTirla |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 12 February 08 From: Pitesti ![]() |
I-mi puteti spune si mie ce flanse pot pune pe SLZ pe spate fara sa i-mi atinga de aripa spate. Ma gandisem la 20mm pe fiecare roata, metionez ca am cauciucuri 175/65/14 jante scala standard.
|
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pune-i gume de 165/65 R 14 sau de 175/60 R 14.
Si mie imi ating cand am greutate mai mare, dar m-am obisnuit. Pana se mai tocesc cauciucurile si va trebui sa le schimb cu unele cu dimensiunile din talon, merg asa, mai ales ca foarte rar am mai mult de 3 persoane in masina. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
AdyTirla |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 12 February 08 From: Pitesti ![]() |
Pai eu vreu sa scot cauciucurile in afara nu sa le schimb.
Si ma adresam celor care au flanse pe spate sau care au jante mai scoase in exterior decat stanadard. |
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
poti sa pui distantiere(flanse) pe spate sunt multi care au si eu vreau sa-mi pun ca arata urat tare rotile de pe spate fiind mai in interior decat pe fata,
ca sa fie la nivel cu fata ar trebui scoase cam 4-5 cm, ecartamentul spate fiind mai mic cu 10cm decat fata, dar sa pui flanse de 4cm pe o roata e prea mult si sigur atinge, cu 2cm nu cred ca o sa atinga poate merge si 3cm ia niste prieteni sau incarca portbagajul sa se lase masina mult de spate si atunci te uiti intre aripa si cauciuc si te orientezi cu o rigla ce distantier iti permite sa pui Eu vreau sa-mi pun de 3cm ca am 165 si nu atinge Dar ma gandesc care sa fi fost motivul pentru care au fost construite din fabrica asa cu rotile mai in interior ca doar puteau sa faca puntea mai lata sa fie rotile mai inafara Si alte masini pe spate le au mai in interior de ex loganul doar cu 2 cm are ecartamnetul mai mic decat fata, la dacia berlina era invers cele de pe fata erau mai in interior |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(Relu_GT @ 27 Sep 2009, 18:13) poti sa pui distantiere(flanse) pe spate sunt multi care au si eu vreau sa-mi pun ca arata urat tare rotile de pe spate fiind mai in interior decat pe fata, ca sa fie la nivel cu fata ar trebui scoase cam 4-5 cm, ecartamentul spate fiind mai mic cu 10cm decat fata, dar sa pui flanse de 4cm pe o roata e prea mult si sigur atinge, cu 2cm nu cred ca o sa atinga poate merge si 3cm ia niste prieteni sau incarca portbagajul sa se lase masina mult de spate si atunci te uiti intre aripa si cauciuc si te orientezi cu o rigla ce distantier iti permite sa pui Eu vreau sa-mi pun de 3cm ca am 165 si nu atinge Dar ma gandesc care sa fi fost motivul pentru care au fost construite din fabrica asa cu rotile mai in interior ca doar puteau sa faca puntea mai lata sa fie rotile mai inafara Si alte masini pe spate le au mai in interior de ex loganul doar cu 2 cm are ecartamnetul mai mic decat fata, la dacia berlina era invers cele de pe fata erau mai in interior colegule...eu am jante KM pe masina si anvelope 165/70 R13 si imi ating pe spate la denivelarile din asfalt...pe spate jantele sint iesite mai in afara cu exact 3 cm pe roata...daca nu mai adaugi cite un arculetz mic prin interiorul celui original o sa ai probleme cu atinsul...eu asa am facut si nu imi ating si datorita amortizoarelor pe gaz care nu mai lasa masina sa fie aruncata in sus la denivelari...bafta 27 Sep 2009, 18:35: observi...ce vreau sa spun in urmatoarele poze 27 Sep 2009, 18:38: si ca o idee uite si acel arculet in poza This post has been edited by ramsen: 27 Sep 2009, 18:38 Attached thumbnail(s) DSC00747.JPG ( Size: 58.66k ) Number of downloads: 420 DSC00767.JPG ( Size: 141.02k ) Number of downloads: 470 DSC00748.JPG ( Size: 52.78k ) Number of downloads: 465 DSC01218.JPG ( Size: 438.21k ) Number of downloads: 492 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
iti atingea cu ea goala sau incarcata?
de unde provin arcurile alea mici? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
imi atingea numai cu ea plina...arcurile sint acelea care se puneau pe puntea de berlina suplimentar...costa la mine c-am 40 lei setul
27 Sep 2009, 19:05: sint fff.bune la problema pe care o am eu...de exemplu joi am dat acele arcuri jos si simbata am plecat la tara unde prin toate denivelarile mi-a atins ba pe stg ba pe drt...asta este miine o sa le pun la loc...bafta 27 Sep 2009, 19:05: mai multe detalii la adresa de mess...nissan_nav74 This post has been edited by ramsen: 27 Sep 2009, 19:05 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
AdyTirla |
![]()
|
Dar acele arcuri nu fac suspensia prea tare pe spate ?
|
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
O fac sa nu lucreze decat atunci cand masina este incarcata bine.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:34 |