Problema ASTRA Asigurari SA, Nu imi inlocuiesc elementele de caroserie
![]() ![]() ![]() |
Problema ASTRA Asigurari SA, Nu imi inlocuiesc elementele de caroserie
adimacker |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Logan
2007 abs+
- DB 85 WRC
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu le-a mentionat in constatare, ce piese sa-ti plateasca?
Si in al doilea rand, care e motivul acelei imperioase inlocuiri a aripilor? De ce nu sunt reparabile? Niste poze ar fi binevenite. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
nu e asa grav daca se repara, capota de ex acum ti o indreapta bine de tot cu o tehnica noua si pun foarte putin chit pe ea(1-2mm) ca sa fie dreapta.
de ce ai platit avans pt inlocuire de capul tau daca asiguratorul nu ti a trecut inlocuire in dosarul de dauna?? sa inteleg ca urmeaza sa o repari la reprezentanta daca ai dat pe acolo avansuri, cum sa pierzi garantie la ceva din masina in urma unei lucrari efectuate in service autorizat? |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
adimacker |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 May 08 ![]() |
nu sunteti sanatosi..hai acu pt ca am asigurare sa intru in sa zicem...un mercedes amg. Credeti ca ala nu o sa ceara inlocuirea aripii si a capotei daca sunt lovite? Acum dca eu nici macar nu am avut atinsa odata masina dc sa acept ca ala sa mi-c chituiasca? plus ca sunt alte elemente care nu au fost inlocuite ci indreptate...se pare ca voi nu ati patit asha ceva si daca voua v-ar chitui aripa p care mecanicul a zis ca nu o poate repara....sunteti buni...meritati sa fiti loviti in parcare de destepti ca asta de m-a lovit p mn
si am platit avans sa se apuce de reparatie pt ca nu doreau sa dea avizul juridic cei de la asigurari pt reparatii ![]() This post has been edited by adimacker: 4 Aug 2010, 20:43 |
--------------------
Renault
Logan
2007 abs+
- DB 85 WRC
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
usor, cu calm. daca te uiti pe forum o sa tot vezi de povesti la mine cu masini lovite pe rca. vezi ca ai uitat sa spui la inceput ca mecanicul a zis ca nu iti poate repara aripa. daca e asa, cere scris de la service, fa adresa la astra si CSA si aia e, in vreo 20-40 de zile se rezolva in final. eu pur si simplu am spus ca daca se poate repara e normal sa se repare, nu sa se inlocuiasca ca esti tu mai sofer ca altul. in fine, succes
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Un sfat, pt viitor, de la un om caruia ii pasa foarte multe de masina si de cum arata.
De multe ori am preferat (in incidentele din oras) sa mi se REPARE un element putin avariat decat sa mi se schimbe. Elementul schimbat NICIODATA nu va mai "cadea" precum cel care a venit din fabrica si diferenta la calitate exista chiar de il iei "pe original". |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Parca am deja vu...sunt niste magari astia de la Astra,
DIn respect pentru cei din jur eu nu o sa mai niciodata RCA la Astra. Povestea mea, nevastamea a lovit pe cineva in parcare, bun, mers unde avea inspectorul(nepot al directorului de la Daciaservice, cine alticineva ajunge in aceste pozitii) program in ziua aia, de la 10 la 13, am fost printre primii pe la 10, pana la 1 a tot bagat in fata, si cand am ajuns si noi, cica s-a terminat programul, in rand erau si oameni ce stateau de o saptamana dupa el cu amanari, mers la sediu Astra, scandal la director, ne-a luat pana la urma, apoi constatarea, foarte circumspect, ca si cand eram ultimii escroci, si se purta ca si cand am fi fost pe mana, pagubitul bara indoita, prinderi rupte semnal cu prinderi rupte, asta scrie in constatare "reparatie bara 1 ora"(adica deconteaza vreo 100 ron si o polita medie pe 1 an e 450)!!!, sec. Semnalul il impinge inapoi, cica sta si asa. Pe fata lui se citea "unde-i plicul??" Pun si niste poze , vi se pare OK?1.jpg ( Size: 383.73k ) Number of downloads: 732 Pana la urma o face pe Casco(te sfatuiesc sa faci la fel) si se descurca cu Astra ulterior, nu ma priveste, ca de aia am polita valabila. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
adimacker, niste poze cu aripa aia lovita se poate?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Daca reparatia nu necesita inlocuire, elementul in cauza nu va fi inlocuit. Din experienta iti zic, ca ce e plastic se da fara discutie I (inlocuire) si ce e de metal se da R (reparare).
Mi-am schimbat toata bara din fata doar ca avea niste "urechiuse" de prindere rupte, pe undeva prin spate, in fata nici nu se vedea. Bara statea super fix.. dar nu m-am opus. Evident asta era pe CASCO. Asa ca daca ai CASCO nu ezita sa iti folosesti polita.. desi am dubii ca ai o astfel de asigurare, mai ales ca ti-ai platit singur un avans in service. This post has been edited by Avani: 5 Aug 2010, 09:15 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Deci daca in cazul meu si-o face pe Casco, ar costa vreo 1500-2000 ron, se deconteaza cu RCA-ul Astra al meu, si nu am nici o treaba, asa e? Tinand cont ca RCA-ul Astra ar fi dat vreo 100 ron...
Zice ca fransiza nu are, nu pierde vechimea, asa se intampla in cazul asta? daca era autotor necunoscut sa zicem, ma gandesc ca altfel era situatia..?! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
In principiu da. El repara masina pe Casco cu regres pe RCA-ul tau si nu plateste franciza. Cat timp asiguratorul isi recupereaza banii nu se considera malus si nu are nici un efect asupra politei lui.
This post has been edited by Thor1983: 5 Aug 2010, 09:34 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
argon |
![]()
|
Daca direct Astra ii dadea 100 ron, ce modalitati are Alianz sa faca pe Astra sa-i dea 1500? sper ca nu se apuca sa-mi ceara mie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
In principiu tu nu platesti nimic, dar poti fi citat la procesul dintre Allianz si Astra. A scris cineva de curand pe aici.
------------------------------------------------------------------------ Pana mea, eu ca sa evit situatii d-astea am zis sa fac si RCA si CASCO la Allianz pt ambele masini... La Civic de 1.8 RCA mi-au calculat la 1700 RON pe an!!! Incredibil pretul, dar asta e... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
De allianz am auzit numai de bine, ..dai un ban da'...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 5 Aug 2010, 10:30) La Civic de 1.8 RCA mi-au calculat la 1700 RON pe an!!! Enorm. Eu atat am dat pe Casco la ei. Bine, valoarea asigurata e mai mica, dar totusi. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dap. Ei tin cont de varsta, zona, experienta etc... Pt o fata, 23 ani, 3 ani experienta in condus, fara incidente, era 1500 saptamana trecuta... Azi a platit 1700 RON.
Sper sa nu am nevoie nici de RCA nici de CASCO. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 5 Aug 2010, 10:29) Zice ca fransiza nu are, nu pierde vechimea, asa se intampla in cazul asta? daca era autotor necunoscut sa zicem, ma gandesc ca altfel era situatia..?! Mai intreaba o data ca sa n-ai surprize. La unii de-am intrebat si eu, daca in urma unui accident in care sunt nevinovat folosesc polita mea Casco, anul urmator o iau de la zero cu bonificatiile, ca si cum as fi nou venit. Din partea lor are o logica, pentru ca ii costa si pe ei datul in judecata si hartiile generate. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Poti sa platesti fransiza chiar daca dosarul este cu regres la alta companie , depinde de contract, am o cunostinta care are 200 de euro fransiza (probabil a fost prima de asigurare mai mica) si a fost lovita de curand de cineva si o sa o repare pe RCA-ul respectivului (de Bulgaria ! ) deoarece la Allianz plateste oricum cei 200 de euro,indiferent daca dosarul este sau nu cu regres.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si iei si malus la anu....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
aia e ultima problema, nu stau in 90 de ron pe an, oricum nu se vor simti pe langa tariful marit la o firma ce se ocupa cu asigurari, nu bataie de joc ca Astra.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aici vorbeam de casco, tu stai cuminte.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
QUOTE(prody @ 5 Aug 2010, 22:05) Poti sa platesti fransiza chiar daca dosarul este cu regres la alta companie , depinde de contract, am o cunostinta care are 200 de euro fransiza (probabil a fost prima de asigurare mai mica) si a fost lovita de curand de cineva si o sa o repare pe RCA-ul respectivului (de Bulgaria ! ) deoarece la Allianz plateste oricum cei 200 de euro,indiferent daca dosarul este sau nu cu regres. cunostinta ta poate sa isi ia la revedere de la reparatie. nu o sa primeasca nimic de la bulgari. eu asteptam si acum din decembrie sa imi vina raspuns de la rca-ul bulgarului si asteptam mult si bine. cel mai bine o face pe casco si daca vrea regres. ori poate are norocul chior pe care l-am avut eu sa ma loveasca vreun roman in acelasi loc si sa o repare pe asigurarea de romania. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 21:45 |