Pozitie orificiu aer aeroterma pe recirculare
![]() ![]() ![]() |
Pozitie orificiu aer aeroterma pe recirculare
roland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
sincer, habar n-am ca nu m-a interesat pana acum. dar ce vrei sa faci?
in partea dreapta e orificiul pentru filtrul de polen...acolo nici eu nu am vazut sa fie altceva...daca e ma uit dimineata sa vad daca imi pot da seama si revin daca nu te lamureste altcineva pana atunci. p.s. eventual urca poza aici ca poate noi ne orientam mai bine ![]() This post has been edited by alindrgn: 4 Aug 2010, 21:34 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La logan este in dreapta sus cum te uiti de sub volan (pe mijlocul bordului, usor stanga)
Este exact in locul in care sub stergatoare e priza de aer de afara, pentru ca e o usa batanta care acopera fie orificiul de afara, fie pe cel dinauntru |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
merci. mare domn
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci sa inteleg ca de oriunde trage aer trece prin filtru nu?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Prin filtrul de jos, ala de clio 3...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:40 |