DACIA GARRONE
![]() ![]() ![]() |
DACIA GARRONE
RADU05 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 July 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) dacia_garrone.jpg ( Size: 141.01k ) Number of downloads: 869 |
||
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
E un cazan "tunat" cu aparatul de sudura. Stikerul cu garrone este pus la misto nu ca si cum a fi o varianta limited edition de dacie... Stai calm man ca daca ar fi sa luam la analizat cazanele la toti tampitii nu mai raman giga pe server ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ce "carja" de masina...Sa dai bani pe asa ceva?
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Ionut.cta |
![]()
|
![]() Live for everything,Die for nothing Group: Members Posts: 132 Joined: 29 May 10 From: Constanta ![]() |
Cu 2000 ron iti faci si tu una la fel sau mai misto
![]() |
--------------------
x
x
x
- CT-01-AFX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La cum arata caut-o prin Rematuri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
O Dacia Boss sau o Dacia Nike nu te-ar coafa? Stiu si o Dacia Pioneer dar nu cred c-o vinde.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Snoopz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 7 July 08 ![]() |
De ce i-ar trebui tipului un Rollcage daca este un cazan.. :-??
Uitati-va mai atent in spate si la stalpul din dreapta. Adevaru-i ca arata jalnic.. dar poate o fi fost ceva de capul ei pe vremuri.. :-??si poate garrone a fost unul din sponsori ![]() Jantele nu sunt ca astea din poza?sunt foarte rare(jante de gotti)...(uitati-va doar la jante .. ![]() This post has been edited by Snoopz: 5 Aug 2010, 13:10 Attached thumbnail(s) 194.88.148.41.jpg ( Size: 372.66k ) Number of downloads: 906 |
--------------------
NU
NU
NU
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Alea erau manerele cazanului
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
eu nu cred ca este adevarata
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
RADU05 |
![]()
|
manuel vorbesti fara tine daca nu poti sa dai ceva detalii despre masina mai bine taci ca e mai sigur. POATE O FI o dacie tunata cu flexu mie unu imi place. cazanele cum ziceti voi nu stiu ce obicei prost este asta sa numesti o dacie sau o masina in general cazan crezi ca esti mai interesant eu nu cred. Eu am inncercat sa salvez mai multe masini de la remat am si eu o masina momentan e la vopsit o dacie 1310 nu vreau sa intru in detalii m-am plictisit sa am o singura dacie vreau mai multe in fine topicul ramane deschis in speranta ca as putea afla ceva detalii despre aceasta dacie
|
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa e invidiosii astia, una-doua, cazan in sus, cazan in jos si asta numa finca ei nu stie ca corect se zice tomberon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
RADU05 |
![]()
|
corbex ai dat un raspuns foarte inteligent nu mai bine tacea-i ca era-i mai castigat ai spus ceva detalii despre dacie nu ai spus mai bine tacii ca e mai bine daca tu iti consideri dacia tomberon inseamana ca asa si este. Deci va rog daca nu stiti nimic despre acea dacie unde se afla cine este proprietarul etc. mai bine va tineti gura ca e mai bine si credetima sunteti si voi mai castigati si eu mai castigat ca nu va citesc randurile scrise fara cap. Deci topicul ramane in continuare deschis pentru cei care vor sa deie ceva detali nu sa vorbeasca fara ei .
|
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Dar de ce te agiti atat sa cauti aceasta bijuterie inginereasca ? Daca zici ca ai mai multe daci pe acasa poti folosi masina din poza ca model si cu 2-3 foi de tabla de 1.5 mm, un flex si ceva indemanare si iti faci una identica. Bine inteles a ta o sa fie o replica nu se compara cu unicatul din poza de mai sus dar multi vad putini pricepe.
Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Snoopz @ 5 Aug 2010, 14:04) De ce i-ar trebui tipului un Rollcage daca este un cazan.. :-?? Uitati-va mai atent in spate si la stalpul din dreapta. Adevaru-i ca arata jalnic.. dar poate o fi fost ceva de capul ei pe vremuri.. :-??si poate garrone a fost unul din sponsori ![]() Jantele nu sunt ca astea din poza?sunt foarte rare(jante de gotti)...(uitati-va doar la jante .. ![]() dacia batmobile ? Au devenit cam rare daciile limited edition, acum avem logan limited edition, Logan Ferrari edition, Logan VW concept, sa nu uitam loganurile care au bodykit-uri editia 2slow 2 furious care sunt bune la dezapezit iarna P.S. Eu pe asta as lua-o dar la un drive test |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
arata bestial masina aia. Genul cu care te poti da toata ziua pe macadam si sa nu iti para rau
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
RADU05 |
![]()
|
bolidule nu ma agit doar intreb de la a te agita pana la a intreba este o cale lunga . am intrebat clar daca stie cineva unde este si daca nu este cumva de vanzare daca stiti cumva proprietarul etc. MA REPET INCA ODATA CU MAJUSCULE CA POATE VEDETI MAI BINE DACA NU STITI NIMIC DE MASINA TACETI DRACULUI CA E MAI SIGUR NU VREAU SA VA CITESC PARERILE SINCER NU SUNT CURIOS DE ELE. DACA CUNOASTETI CEVA DETALII DESPRE EA ESTE OK ALTFEL CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNE IAR CRISTI68 VAD CA VORBESTI FARA TINE NU TI-A CERUT NIMENI PAREREA DACA STI DETALII SCRI DACA NU TACI PUR SI SIMPLU ,,E CHIAR ASA GREU??''
Adaugat de moderator: mai calm, tovarase... This post has been edited by os: 7 Aug 2010, 17:45 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu nu am nimic contra la masina si nici contra parerilor tale despre ea ......intreb din pura curiozitate si fara rautate ......ce perspective ii dai masinii aleia ? adica daca esti amabil sa ne spui si noua ce modificari vrei sa-i aduci ? tuning sau vrei sa o aduci la stare initiala ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut eu una asemanatoare in fata la remat sud. Cred ca a luat multi bani pe ea, cu rollcage si spoilerul ala. Abtibild cu garonne sau angeli nu am observat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(RADU05 @ 7 Aug 2010, 14:49) MA REPET INCA ODATA CU MAJUSCULE CA POATE VEDETI MAI BINE DACA NU STITI NIMIC DE MASINA TACETI DRACULUI CA E MAI SIGUR NU VREAU SA VA CITESC PARERILE SINCER NU SUNT CURIOS DE ELE. DACA CUNOASTETI CEVA DETALII DESPRE EA ESTE OK ALTFEL CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNE IAR CRISTI68 VAD CA VORBESTI FARA TINE NU TI-A CERUT NIMENI PAREREA DACA STI DETALII SCRI DACA NU TACI PUR SI SIMPLU ,,E CHIAR ASA GREU??'' Nu te mai enerva ca faci riduri ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci nu stie nimeni nimic de ligheanu ala?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
RADU05 |
![]()
|
deci am o intrebare pentru voi ,,sunteti chiori sau nu stiti sa cititi ?'' einstein1984 nu ma intereseaza ce ai vazut tu chiar nu ma intereseaza cosmin_2300 nu avea tu grija mea cristi68 vad ca iarasi scri fara cap uite mai bine dormea-i in loc sa scri uite, te rog un lucru numai scrie pe acest topic serje vad ca stai cam prost cu vederea sau nu sti citi numai pune intrebari pe topicul meu nu te-am rugat si eu vad o dacie nici un lighean deci stai foarte prost cu vederea sau nu diferentiezi un lighean de o masina nici nu are sens sa stau de vorba cu voi ca vad ca este pierdere de vreme vallyyy as vrea sa o restaurez MAI SCRIU ODATA CU MAJUSCULE APROPO PENTRU INNCULTI MAJUSCULE INSEAMNA LITERE MARI DE TIPAR ACUM SPER CA ATI INTELES CE INSEAMNA DACA NU STITI NIMIC DESPRE MASINA TINETIVA DRACULU-I GURA CA NU SUNT CURIOS DE VORBELE VOASTRE CRETINE MAI BINE DORMITI CE DRACU VA DATI CU PAREREA DACA NU STITI NIMIC
This post has been edited by RADU05: 7 Aug 2010, 21:00 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Noi avem o scuza, suntem innculti ... da tu ce scuza ai ca scrii ca un analfabet?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
RADU05 |
![]()
|
as ruga pe cineva sa inchida acest topic ca vad ca sunt foarte multi cunoscatori care vorbesc fara ei apropo serje macar sti ce inseamna analfabet??
This post has been edited by RADU05: 7 Aug 2010, 21:15 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
RADU05 |
![]()
|
auzi bzn traiesc cumva din banii tai nu traiesc din banii tai bineinteles dau banii pe ce vreau eu atata timp cat eu ii obtin
7 Aug 2010, 21:18: AS RUGA UN MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC MA REPET CA SUNT FOARTE MULTI CUNOSCATORI CARE NU AU CE FACE SI POSTEAZA AICI This post has been edited by RADU05: 7 Aug 2010, 21:18 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
D-a de ce s-a inchi-da topi-cul asta ? Ca tu nu stiii sa pui virgu-le trebu-ie inchis topic-ul ?
P.S.: Vorbeste frumos si lasa "gargara". Conform limbajului tau esti doar un mahalagiu! Respecta oamenii si vei fi respectat! This post has been edited by cosmin_2300: 7 Aug 2010, 21:32 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
RADU05 |
![]()
|
cosmin nu eu am innceput domnii de mai sus cu cazan, lighean si altele eu doar le-am dat ce meritau stiu sa pun virgulele stai linisiti iar mahalagiu poate esti tu eu respect doar oamenii care merita respectati pana acuma niciunul de pe topic nu merita asta si hai sa numai facem atata tam tam .ROG FRUMOS UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL
|
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Inchidem acest topic si acordam un warn initiatorului.
In cazul in care apare intrebarea "de ce am luat warn?", raspunsul este: pentru jigniri dar mai ales pentru analfabetism, caracteristica din ce in ce mai des intalnita la tinerele generatii (generatie din care, in mod evident, faci parte). DU-TE LA SCOALA (scris cu majuscule, adica cu litere mari)! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 00:35 |