USB boot
![]() ![]() ![]() |
USB boot
wo_name |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|||
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Cauta ceva documentatie in cazul in care nu ai. Unele device-uri USB permit bootarea.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
ady624 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 14 May 04 From: București ![]() |
Se poate. Din BIOS trebuie să-l pui să boot-eze de pe USB. În principiu, dacă vorbim de flash drive acela este văzut ca un HDD pe usb. Dacă vorbești de acea cutiuță de mărimea unui floppy drive care permite mai multe tipuri de carduri, nu știu. Am și eu una rătăcită pe aici prin computer dar nu am încercat niciodată. Hai că mă făcuși curios, o să încerc.
Încearcă și tu oricum ![]() This post has been edited by ady624: 11 May 2005, 01:47 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-42-TWK Culmea lenei este să te scoli mai devreme ca să ai mai mult timp să stai degeaba...
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa activezi in bios optiunea "Boot other devices" si compu' va cauta sa booteze prioritar dupa celelalte device-uri conectate (in exemplul nostru usb-card reader). Am observat asta cand am uitat usb-flashul infipt iar la bootare imi afisa ca nu gaseste sistemul, el il cauta pe flash si aveam activata optiunea de mai sus.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:35 |