Probleme casnice
![]() ![]() ![]() |
Probleme casnice
V a L y O |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
ar fi amuzant daca n-as sti cit costa toate minunile astea...pai cam ce ar mai trebui sa fie ? gindaci de bucatarie - mici, mari, etc... cu inundatiile...sa nu vina de la vecinii de deasupra...iar cu ac...mai bine circuitr separat, impreuna cu masina de spalat... bafta, |
--------------------
...
...
...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Bre, esti plictisitor. Am citit titlul si m-am gandit ca ai probleme in casnicie. Asta era chiar amuzant de citit.
Ca au unii gandaci, tantari, le cade tavanu....cate un topic pe zi apar din astia.. This post has been edited by Arhimede: 14 Aug 2010, 15:18 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
inainte sa cumperi o casa, e bine sa verifici toate instalatiile.
14 Aug 2010, 15:20: QUOTE(Arhimede @ 14 Aug 2010, 15:18) Bre, esti plictisitor. Am citit titlul si m-am gandit ca ai probleme in casnicie. Asta era chiar amuzant de citit. Ca au unii gandaci, tantari, le cade tavanu....cate un topic pe zi apar din astia.. si eu am zis la fel ca l-a parasit nevasta ![]() This post has been edited by Cosmin.nova: 14 Aug 2010, 15:20 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Desi, la cat de des il rezolva instalatorul nu m-ar mira sa apara peste ceva vreme si cu un topic pe gustu nostru...
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(V a L y O @ 14 Aug 2010, 13:52) Acum, ma gandesc eu ca nu prea are ce sa mai pice (poate doar unitatea exterioara de la AC). Viitorul e plin de surprize. La modul cel mai serios, poate n-ar fi o idee rea sa verifici! Eu am pus niste banza izolier pe tevi (pe izolatia lor mai exact, "banda" alba de-au pus-o ei s-a ... macinat) si cu ocazia asta am descoperit ca, unitatea exterioara de la aerul conditionat avea doar 2 suruburi stranse ... plus ca prindeau cam 1 mm pe buza ... cu ocazia asta am strans surubururile si am montat si cate 2 saibe (una in capul surubului si una pe partea cu piulita) ... deci nu ma mai mira nimic ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 14 Aug 2010, 15:38 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
pariu ca i-ai si "omenit" pe minunatii de instalatori, nu ? ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Norocul meu e ca nu am nevasta, inca. Ca daca aveam poate fugea cu instalatorul. Ala chiar ar fi fost un subiect bun de topic ("M-a parasit nevasta pentru instalator").
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca tot ai pus locuinta la punct, cat ceri pe ea?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Povesti asemanatoare aud de la aia care cumpără case proaspăt construite/refacute foarte ieftine. Dupa un an se dărâmă peretii.
Daca faceti vreodată o renovare sau o casa, si va place sa faceti o treaba buna, faceti si poze, pentru a avea un dosar ce il puteti arata unui potential cumpărător. Povestea ta e trista, dar adevărată, eu cand cumpar un apartament/garsoniera mereu verific cu foarte mare atentie totul, din cap pana in picioare, daca ceva da semne de slabiciune trebuie neaparat inlocuit, acum urmez regula asta cu sfintenie, caci de fiecare data cand am incalcat-o am ajuns sa regret amarnic, momentan tocmai am scos parchetul + spart sapa la o garsoniera din cauza ca am omis sa instalez la baia si bucatarie valve anti retur, a urmat o inundație iarna trecuta cand chiriasii nu erau acasa => parchet frumos putrezit, pereti mucegaiti, covoare distruse etc, etc. Bine ca am refacut instalatia electrica in intregime, erau niste sarme trase pe langa podea, daca se udau elea as fi pescuit electric cativa chiriasi ![]() Umblati cu grija! This post has been edited by 4x4: 14 Aug 2010, 21:27 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Si daca n-are, ce faci? Te lasi de fumat?
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
radian |
![]()
|
Imi cer banii inapoi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(V a L y O @ 14 Aug 2010, 12:52) [...]Problemele au inceput la scurt timp dupa ce m-am mutat in "casa noua", vorba vine noua la cum a fost renovata. Dupa ce dai o caruta de bani, macar sa nu ai griji un an. Am zis un an asa, la modul pesimist. Deh, prost e ala care da, nu ala care cere. Casa am cumparat-o gata renovata si mobilata. Am vazut, mi-a placut si bag de seama ca mi-am cam luat teapa.[...] Cand am cumparat apartamentul am cautat unul nerenovat, nemodificat. Avusesem posibilitatea sa aleg (pentru doar 3000E in plus) unul pe care trebuia doar sa-l mobilez, dar nu l-am cumparat. La momentul ala, toti prietenii au zis ca mi-am pierdut mintile. Am gasit altul, locuit de doi pensionari, pe care l-am cumparat si l-am reconstruit aproape in totalitate. Ca sa-l aduc la starea in care e azi (complet mobilat si utilat) am mai "scapat" o suma de cinci cifre in euro, dar nu-mi pare rau. QUOTE(4x4 @ 14 Aug 2010, 21:25) [...] eu cand cumpar un apartament/garsoniera mereu verific cu foarte mare atentie totul, din cap pana in picioare, daca ceva da semne de slabiciune trebuie neaparat inlocuit, acum urmez regula asta cu sfintenie, caci de fiecare data cand am incalcat-o am ajuns sa regret amarnic, momentan tocmai am scos parchetul + spart sapa la o garsoniera din cauza ca am omis sa instalez la baia si bucatarie valve anti retur, a urmat o inundație iarna trecuta cand chiriasii nu erau acasa => parchet frumos putrezit, pereti mucegaiti, covoare distruse etc, etc.[...] Uite unde se ascundea magnatul imobiliar. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu zici ca in Petrosani nu se face bishnitza cu tigari!
Lumea politica zice ca banii pe care ii pierde bugetul aici, exact la sanatate s-ar duce ![]() Ce omite lumea politica sa spuna lumii nepolitice e ca ea insasi e organizatoarea si protectoarea marelui trafic cu tigari, inca dinainte de Constantinescu. Am vrut sa zic ca te uiti dupa timbru ca sa stii daca trebuie sau nu sa negociezi pretul ![]() This post has been edited by corbex: 15 Aug 2010, 09:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Nu cumpar tigari fara timbru, las' ca detaliem problema peste o sapatamana la Ranca la o tuica!
Discutia a plecat de la pustiul de 19 ani care ne zicea cu nonsalanta cam ce verifica el atunci cand cumpara cate un apartament sau o garsoniera, de parca ar cumpara un pachet de tigari sau o franzela... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Io intaritam putin problema, lasa copiii sa-si umfle pieptul, ca cu aerul din piept ramin !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai intre doua diferentiale sudate nu mai trebuie sa aiba omul si alte activitati?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ENERGY |
![]()
|
![]() Membru Clona Group: Members Posts: 27 Joined: 4 August 10 ![]() |
mai intelegeam sa spuna cate unul " eu de cate ori cumpar o masina...." dar la apartamente nu m-am gandit niciodata. si cum verifici o instalatie electrica? spargi peretii? aduci 5 masini de spalat?
vechi dar on-topic: Un cuplu de tineri casatoriti se muta la bloc. Intr-o zi, sotia isi roaga sotul: - Te rog, repara si tu lumina in bucatarie! Plictisit, sotul ii raspunde. - Da ce, eu sunt electrician?!?... A doua zi, sotia il roaga sa repare robinetul. La fel de plictisit, sotul raspunde: - Da ce, eu sunt instalator?!?... Dupa circa o luna de 'lucrari' refuzate, cand sotul se intoarce de la serviciu, gaseste totul reparat. Mirat, isi intraba sotia: - Cine te-a ajutat? - Vecinul! - Contra cost? - Ei, nu! Mi-a cerut ca in schimb fie sa cant, fie sa facem sex. - Cum? Si sper ca ai cantat! Nu? - Da ce, eu sunt cantareata? |
--------------------
D
1300
1900
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Aug 2010, 10:04) Discutia a plecat de la pustiul de 19 ani care ne zicea cu nonsalanta cam ce verifica el atunci cand cumpara cate un apartament sau o garsoniera, de parca ar cumpara un pachet de tigari sau o franzela... Imobilele le cumpăr împreuna cu părintii, nu sunt un magnat, doar ca e bine sa ai surse de venit diverse. Eu încercam sa dau un sfat, nu știu de unde scoți "cu nonșalanță", cum ai fi dorit sa ma exprim? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
radian |
![]()
|
Bre Richy, matale esti filozof sau poet? 2010 - 1991 nu da 18 nici daca integrezi ecuatia...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ptiu, uitasem ca am intrat in 2010.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Aug 2010, 10:04) Nu cumpar tigari fara timbru, las' ca detaliem problema peste o sapatamana la Ranca la o tuica! Discutia a plecat de la pustiul de 19 ani care ne zicea cu nonsalanta cam ce verifica el atunci cand cumpara cate un apartament sau o garsoniera, de parca ar cumpara un pachet de tigari sau o franzela... Poate are omul bani, acuma pe criza merge sa cumperi ca au scazut preturile. Un apartament de 2-3 camere, o garsoniera, merge... ![]() Un apartament, 2 apartamente colea, ca nu strica chiria. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca tot visezi la chirii, de ce nu va mutati cu totul la casa si inchiriati apartamentul, ori invers?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pentru ca nu vrea taica-meu, are pitici pe creier, si nu avem renovat nici aici, adica arata ok, insa am tamplarie de lemn, 2 probleme cu prizele, trebuie spart peretele si vazut, bine in principiu se poate gasi (subliniez partea cu "in principiu") un chirias care sa investeasca (asa s-a intamplat cand am avut garsoniera), insa trebuie negociat pe termen, lung etc. Din pacate, nu vrea tata. Tot eu o sa ma chinui sa inchiriez la mine, si gata, o sa fiu mai castigat asa pe termen lung. Si sa fiu al naibii de nu-mi iau si eu espero hidramat ca al lui Argon, ca sa ma simt si eu propietar de limuzina!
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 15 Aug 2010, 13:43 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tu vrei si un fraieri sa-ti bage bani in casa ta? Ce sa investeasca un chirias? Sa-ti puna el termopane? In plus nu stiu ce sa zic, dar probabil ca ai gasi om sa stea, evident la un pret mai redus decat daca ar fi tun apartamentul.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 18:12 |