[CUMPAR]telefon mobil, nici prea prea, nici chiar chiar
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]telefon mobil, nici prea prea, nici chiar chiar
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Am un nokia 6234 pe care l-as da cu 100 lei, ca sta degeaba de vreun an.
Telefonul e destul de destept si fiabil, nu a facut niciodata fite (picat soft, lipsa semnal, etc) Chiar e robust. Bateria tine vreo 4 zile lejer. DAR, trebuie schimbata casca - se aude distorsionat, si carcasa originala e intr-o stare nu tocmai buna. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ar fi interesanta oferta, dar mie imi trebuie perfect functionabil. o sa il folosesc la munca si o sa vorbesc serios la el, nu prea as mai avea timp si sa ma duc sa il repar...
vad ce oferte mai apar si te anunt. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nokia E51 black.. 199 lei, garantie reala ORANGE pana in decembrie , nu este codat, bateria tine 3-4 zile, functioneaza PERFECT
minus: lifetimer 300h, la aspect arata cam de 7/10 poza aici primul din stanga jos ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
slider2 |
![]()
|
mersi de oferta dar nu imi place telefonul ca si model.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
http://www.reno.ro/-VAND-Nokia-3500c-Samsu...ne-t189023.html
intra aici si da-mi un pm daca te intereseaza ceva. bafta! |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
slider2 |
![]()
|
mersi de oferta dar nu esti din bucuresti si nici nu imi place modelul de telefon...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
dannieltudorache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 7 February 10 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/-VAND-sony-ericsso...0i-t190390.html
PRETUL E NEGOCIABIL |
--------------------
dacia
logan
2006 Romanului ii place munca cum ii place mierlii sunca
|
|
slider2 |
![]()
|
am avut sony ericsson si sunt fan, dar telefonul nu este ce imi trebuie mie. are prea multe gadgeturi de care eu nu am nevoie... ceva gen k550i (de care am avut) este suficient...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-samsung-e2510-2295
140 lei-bateria tine 3-4 zile,codat orange,in garantie pana in septembrie 2010! |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
slider2 |
![]()
|
mersi de oferta dar vreau sa fie:
1. sony 2. nokia - ambele in principiu clasice (nu slide, nu clapa) pentru ca il voi folosi intens si sigur o sa se duca naiba mecanismul de deschidere - de asemenea prefer ceva slim. este pe forum ceva tentant, mai exact un k800i dar este un telefon cam masiv. eu caut ceva mai subtire. This post has been edited by slider2: 29 Aug 2010, 22:38 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ids2000 |
![]()
|
![]() membru in curs de modificare Group: Members Posts: 14 Joined: 2 September 07 From: bucuresti ![]() |
nokia 6680 + card de 2gb + cablu de date usb + incarcator originale. te las sa faci tu pretul. sunt din bucuresti ca zona pantelimon/chisinau
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- b-04-xxx
|
|
slider2 |
![]()
|
multumesc de oferta dar nu sunt interesat de respectivul model
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:50 |