becul rosu din bord o ia razna cnd aprind proiectoa, martorul clipeste mai repede ce fac?help pls
![]() ![]() ![]() |
becul rosu din bord o ia razna cnd aprind proiectoa, martorul clipeste mai repede ce fac?help pls
robertokatani |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003
- B34YHZ
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Scrisorile fluviu, sunt destul de greu de citit. Un paragraf nou, un alineat din cand in cand prinde foarte bine. De asemenea si niste puncte, ceva, la sfarsitul propozitiilor.
2. Trebuie sa verifici cablajele electrice, dupa cum mentionezi eu zic ca ai o problema de scurt pe undeva. Eu as verifica comanda de climatizare. 3. Sigurantele cu iconita "cheie" sunt una de 25A (aia mai de jos) si cealalta de 15A (aia de sus). 4. Martorul de ceata maindoiesc ca este galben. O poza cu el poate ar lamuri despre ce e vorba. 5. Faptul ca-ti patineaza discul nu inseamna ca e cutia busita. 6. Ar fi fost destul de utila descrierea locului de origine a fumului de sub capota, ar fi fost un indiciu asupra a ce este ars pe acolo. Insa, urgenta nr. 1 este depistarea scurtului de sub bord. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Martorul de ceata e portocaliu mai exact.
Avand in vedere ca-ti topeste mereu acea siguranta e clar ca ai scurt pe undeva. Posibil cand a umblat la cutie sa fi atins vreun cablu si sa-l fi taiat sau dezizolat.Siguranta isi face treaba foarte bine daca se topeste, ca daca nu ar fi ea lua foc de mult masina. Cert e un lucru: NU MAI MERGE ASA CU MASINA CA-TI IA FOC! Daca zici ca ramane aprins martorul de ceata(desi cand pui contacul in veci ala nu se aprinde, se aprind alti martori) inseamna ca trebuie verificat cablajul ce duce atat la proiectoare cat si la lampa de ceata. P.S. Nu cumva confunzi martorul de ceata cu cel de benzina?(sa nu se creada ca fac misto, imi cer scuze anticipat daca te-am jignit cu ceva). |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ce-mi plac mie cetatenii astia de apar ca niste meteori si dispar in intuneric...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Eh...o fi disparut intr-un service...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:05 |