Becuri proiectoare, discutii generale, info & tips
![]() ![]() ![]() |
Becuri proiectoare, discutii generale, info & tips
florindu |
![]()
|
||
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
este H1. fara doar si poate. sunt identice cu cele de faza lunga de la clio. H1.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Stiu foarte bine sa citesc! Pe bec scrie H11, in cartea tehnica scrie H11, iar la Clio pe faza lunga nu cred ca sunt becuri cu fasung/dulie de plastic, cu conexiunile la 90.de grade.
No ofence! |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
eu am scos unul de la proiectorul de scenic si l-am comparat cu cel de la faza lunga. erau identice. poate e la scenic diferit. (sus am vrut sa scriu scenic si din obisnuinta a iesit clio ).
:oops: :oops: |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
in targ la vitan 2 proiectoare+cablaj+releu+becuri philips = 1.000.000
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
florindu |
![]()
|
Cele originale sunt Valeo, cu becuri OSRAM.
Tipul becurilor H11 (vezi http://www.eur.lighting.philips.com/automo...ies_h8h9h11.htm l |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cele originale sunt Valeo, cu becuri OSRAM.
Tipul becurilor H11 (vezi http://www.eur.lighting.philips.com/automo...ies_h8h9h11.htm l mai io am avut valeo si avea becuri philips aveau pe ele stikere cu piese de origine!!! |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
florindu |
![]()
|
Asa e! Scuze! Pe dreapta e Philips, pe stanga e OSRAM (la mine!)
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
|
florindu |
![]()
|
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu cred ca vrei sa-ti editezi mesajul si sa treci linku' Klumea ca nu merge asta pe care l-ai pus acum
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Liviu, ia-l incet ca e si el junior.
A copiat linku', dar asa e nu merge direct. Eu am mers cu www.osram.com si la search am dat H11. L-am gasit, dar misto e ca sint doar cutii de 100 de bucati. In schimb poti afla specificatiile tehnice. Succes |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
florindu |
![]()
|
Sorry pentru link... eram intr-o mare criza de timp si n-am mai avut timp sa verific daca merge! :oops:
Sunt curios daca in Buc se gasesc asemenea becuri...si la ce pret! |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
|
emilliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 December 04 ![]() |
Sal si-a luat pana acum cineva becuri noi pt proiectoare alt model decat cele din fabrica?
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De gasit nu se gasesc nici macar becurile originale. Eu unul nu am vazut nici macar la magazinul Dacia. Sunt mai bizare becurile, ca, pe langa balonul de sticla mai au si soclul de plastic, soclu in care intra mufa.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
emilliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 December 04 ![]() |
Mersi foarte mult bogdan sa inteleg ca au facut un lucru pt care nici macar nu au piese
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
te duci la orice magazin de piese auto si ceri becuri H11 ...nu le gasesti alta culoare decat galbene ca alea originale...
Lhuasa ~ 150.000 lei Osram(alea originale) ~ 350.000 lei Narva ~ 550.000 lei asa ca du-te matale si cauta pe la magazinele de piese auto becuri H11 pentru proiectoare....daca nu gasiti la Dacia incercati la Renault ca acolo au sigur ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Tazzz, pe unde ai vazut tu? Ca eu am luat mai multe magazine la rand, inclusiv alea de piese pt masini straine si aia nici macar nu auzisera de asa ceva ca H11.
Daca stii un magazin anume zi-mi-l si mie te rog. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci niste becuri zdravene albastre care sa lumineze bine si sa nu se ia vopseaua de pe ele, pentru proiectoare, exista? H11 astea sunt de mai multe culori?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
toobzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 16 October 06 ![]() |
Stie cineva cum se schimba becurile la proiectoarele de pe Solenza?Pe unde sa ma bag sa ajung la ele?Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai usor e sa ridici masina undeva sus. Pe elevator e chiar simplu. Daca nu ai, macar urci masina pe trotuar cu rotile pe marginea bordurii. Asa ai loc ca sa te bagi cu capul sub bara din fata si sa mesteresti. Scoti mufa, invarti becul si ar trebui sa iasa.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
toobzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 16 October 06 ![]() |
Multumesc mult!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
Micul Printz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 25 March 08 ![]() |
o intrebare,io nu am proiectoare pe cazanu meu si as vrea sa imi pun si eu si dak stiti cam pe la cat ar ajunge pretu la proiectoare,matze(adik fire) si am inteles k trebuie schimbat si batzu pt semnalizator k cik trebuie dala cu buton pt ele.
Se merita??k am inteles k nu prea se merita k sunt proaste si se cam sparg,mai ales iarna cand mergi cu ele k se incalzeste sticla si pe urma se sparge de la frig si am ami auzit k dak nu sunt montate cum trebiue risti sa cada si am auzit k se si fura la greu proiect ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI 2003
- B 46 TCM
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
daca le pui la un service ... e posibil sa nu ai probleme cu ele... eu cand am luat masina.. nu am avut probleme cu ele.. dar dupa ce am schimbat bara.. unu l-am pierdut.. iar cel de-al 2-lea sa spart... :| si a cazut si ala... in mers... iar ca pret... cele originale cu becuri philips... (valeo) is cam 2 mil.. 250 ron... dastea... din "targ" is cam 50 ron proiectorul.. dar vine cu suport de logan.. si trebe sa iti mai cumperi suport.. care mai costa si ala 25 ron bucata...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Micul Printz @ 20 Apr 2008, 18:13) o intrebare,io nu am proiectoare pe cazanu meu si as vrea sa imi pun si eu si dak stiti cam pe la cat ar ajunge pretu la proiectoare,matze(adik fire) si am inteles k trebuie schimbat si batzu pt semnalizator k cik trebuie dala cu buton pt ele. Se merita??k am inteles k nu prea se merita k sunt proaste si se cam sparg,mai ales iarna cand mergi cu ele k se incalzeste sticla si pe urma se sparge de la frig si am ami auzit k dak nu sunt montate cum trebiue risti sa cada si am auzit k se si fura la greu proiect ![]() ![]() Eu pana acum nu am avut probleme cu ele.Si pentru ca le-am pus ulterior,le-am trecut si la CASCO.Cauta la Bursa,sunt cateva persoane care vand absolut totul.Si scrie si tu romaneste,fara limbaj irc. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:48 |